טופפות
הרגלים קטנים
הילדים
ההולכים
וחוזים התקדמות
שנראת להם
עקב משיג אגודל
יום אחד אולי תגדל
תראה בקו
האופק עוד רחוק
ואתה מתבוסס
בתוכך עמוק
עמוק בפנים
נקודת האמת מרגישה
ונדחקת
"ואם אנחנו מדברים ואילמות תוקפת אותנו; אם אנו מבטאים - והמושגים נטבעים בדומייתנו, מפני שאין בנו כח להדריר את הדיבור, לחפש את המילול - לא בשביל כך ניבהל וניסוג אחור מחפצנו הקבוע"
<אוה"ק א' ה'>
[ליצירה]
ואני סתם הבנתי
שכשלא יודעים מה הבעיה, היא הרבה יותר בעייתית וכמעט אי אפשר להתמודד איתה. ולכן צריך להתאמן באומנות הזיהוי.
|הולך לקרוא שוב, לבדוק איך אפשר להבין|
~~~~~
מזכיר מבחינה חצונית:
http://www.tzura.co.il/thesite/yezira.asp?codyezira=5436&code=998
[ליצירה]
הי!
אני לא היחיד שלא מזהה את הציטוטי שירים של ערוגה!
(ינקי, שרק לא מזמן שמע את השיר שממנו מצוטט העל עצמי שלה.)
~~~
מאוד יפה.
והחלודה, גם בלי הכותרת, נותנת אווירה של חורף. של ברזל קר.
ואני לא יודע עד כמה זה בכוונה, ועד כמה אפשר לכוון בדיוק דברים כאלה, אבל עדיף ככה, כשהפוקוס לא על חור המנעול, אלא על אורכו, פרט שמדגיש את הנעוליות שבמנעול, ולא את אופצית הפתיחה שלו.
(אוי, בהסתכלות שניה אני מגלה שהמנעול הזה לא נועל שום דבר, אלא את עצמו. ואולי נבחר בכוונה מנעול כזה, וזו בדיוק המשמעות.
מצד שני, אולי לא.)
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
ממ..
איזה כיף למוטי שגידי השאיר לו את ההודעה הזאת. במצבים שכאלה הדבר הכי בריא שיכול להיות זה שקיפות דוגרית שכזאת.
זה בהחלט עדיף מגויעה מעופשת ואיטית של הקשר.
וזה באמת סיפור שקורה לפעמים.
יש כלכך הרבה קומבינציות לגורמים שמחברים בני אדם שקשה עד בלתי אפשרי לדעת מה בדיוק גורם לנתק שכזה. בכולופן, קשה להאמין שהצבא או ההסתכלות של מוטי על מתגייסים כעל כאלה שלא אכפת להם לברר דברים לעומק, זה מה ששבר את הקשר ויצר כזה ריחוק.
ונראה שהאפשרות המועדפת היא שינוי המקום שהאחד נותן לשני בחייו, כשבאים ממקומות כל כך שונים, ולא ניתוק טוטאלי. אם כי לפעמים, כמו בחלונות של ווינאמפ, או שמתרחקים לגמרי או שצמודים.
והמבנה של הסיפור כתוב טוב.
~~~
וסליפ, 'טוב' עשוי להיות גם ניתוק, ככל הנראה.
[ליצירה]
רעיון נחמד מאוד.
יותר מהביצוע, לטעמי.
ואולי כדאי להחליף את הכלי נשק שם בהתחלה לאקדח. עם רובים בדרך כלל לא מסתובבים כשהם בתוך החגורה.
ועוד, שכדורים לא נוהגים לרדוף אחרי בני אדם לפני שהם יוצאים מלוע הקנה של ה.. אקדח, רובה או טנק. עד כמה שידוע לי.
תגובות