[ליצירה]
סוף סוף שירה אמיתית באתר
השיר מרשים מאד. אם אני מבין נכון, המהלך של השיר מדבר על ההתפחות של האדם ובתוך כך את ההתנתקות שלו מן האדמה.
אני מוכרח לציין שלא כל שורה הייתה ברורה לי דיה, אך הכיוון הכללי מרשים ואף מעורר הזדהות, כמובן התייחסותי לשיר היא בהתאם לפרשנות שלי ביחס אליו.
אני מחכה לשיר נוסף!
[ליצירה]
אני רואה שאין גבול למה שיכול להיות מוגדר כ"יצירה" באתר הזה.
מעבר לסיפור שכל כולו יוהרה והאדרה עצמית מעצבנת, לא ברור מה זה שייך לאתר של כתיבה יוצרת.
[ליצירה]
מרשים, מקורי ומעניין. ההשוואה שנוצרת כאן בעצם בין הכבי להקאה מעניין ביותר. אם אני מבין נכון, מדובר בשני מצבים שיש בהם אלמנט חזק של חוסר שליטה שחזקים ממך
[ליצירה]
אני מקווה שהשיר הוא בחזקת "לראותם בלבד", השיר יכול לשמש אולי אדם עיף בשעת לילה מאוחרת, לצורך הרדמות מהירה.
בניגוד לדבריך בשיר, לדעתי מותר ואף רצוי לעשות שימוש בשיר, לצורך תיקון ושיפור, אני מניח שהדבר אפשרי.
את אולי צדיקה כדוד, אבל עליו נאמר גם שהיה משורר. נקווה שבשיר הבא תנסה להראות גם את הצד הזה.
[ליצירה]
ממש ראוי להערכה האנרגיה שאת משקיעה בלספר על המתרחש בחייך.
אולי כבר אי פעם יסוננו קטעים שלקרוא להם "כתיבה יוצרת" זה בערך כמו שמאמר בעתון ידיעות אחרונות ראוי להיקרא ספרות טובה ואיכותית.
[ליצירה]
נדמה לי שהיכולת להכיר בכישלון היא בעצם הבנייה מחדש. היכולת שלך לומר גם שצריך להכיר במה שנכשל אך גם לא לאבד את האופק בגללו, היא חשובה למדי, כמו שאמרת בסוף: לבנות עצמך שוב על גבי ההריסות, שהרי כל כך קשה לנו כאנשים לבנות את עצמנו מחדש לאחר נסיון מר שהתרחש בחיינו.
מרגש ומרשים!