[ליצירה]
מזכיר לי בדיחה
איש אחד הולך ליד בית משוגעים ורואה ראש מבצבץ מעל לחומה שואל אותי האיש "פסיכי כמה אתם שם בפנים" אז עונה לו האיש על החומה " וכמה אתם שם בחוץ?"
באמת עשוי טוב אין לי מילים ליצירה כי כמו שאמרת "ולא רחוק הישוב, אורותיו נוצצים
והאנשים בו עכשיו את שנתם ישנים
כלום לא יודעים;"
לקחתי לתשומת ליבי
[ליצירה]
שמעתי פעם על אחד שבנה משפטים רק בדרך מופלאה שיכולה להוביל למקומות סודים ביותר. בהתנהגות. כאן בשיר שלך המשפט האחרון מבלבל כי נתת לקורא שלושה משמעויות וצירפת את כולן לאחת משהו כמו מעברים חלקים יעזור בפיתוח היכולת הזו יותר
משהו כמו: בעודי נוסע ..במכונית ,ראיתי אור , ירוק ובעודי מרגיש את ידי על ההגה,
התחלתי לשמוע מוזיקת ציפורים אי שם ברקע...שהתקרבו והפכו לממשות מפליאה עם הזדמנויות מדהימות למסע עם האוטו האיטי שלי...בעודי חושב ..על המקום הזה שאני נמצא בו... כל השאר נראה קצת שחור ודומה לחלום, וכמו בכל חלום מתישהו מתעוררים...ומתחילים לעבוד כי השעה כבר 10:30 ואני מאחר לעבודה בבית המשפט שם אני כותב פרוטוקול של מה שנעשה...חוזר הביתה לגלות שאישתי מגישה ארוחה והילדים מאושרים מעל השמים לראות אותי...אין ספק שהם הכי יפים בעולם.
משהו כזה...העיקר הוא להישאר מודע לכך שאנחנו יכולים ליצור את הבעיה וגם לפתור אותה בו זמנית...הרי אם הכל היה טוב ומושלם לא היינו פה..
[ליצירה]
מה נשמע יוסי פנדר!? מזמן לא ראינו אותך פה שומע זה שיר יפה והשורה בסוף מצוינת אם שורות כאלה יבואו הרבה כלולות כלול בחבילת האהבה הרבה דביקות וגם שמחה לרגע שאין דבר מלבדך
לנפשך נכנסתי, ויצאתי מאז את עצמי איבדתי מישקנתי שנוכל לאכול את היום ביחד אני אוהב אותה את הבחורה המתוקה שכל לילה בחלום מופיעה בידיך מוצא לי מנוחה אני אוהב אותך אוהב אותך אוהב אז בואי אלי מילה יפה בואי ונתכרבל ליד המדורה מרצדות שתי להבות אחת נכבת והשניה מדליקה ככה או ככה המדורה ממשיכה שיר אשיר על שפתיך על צווארך על כמה קשה להתנתק ממך בי את חיה מזמן כבר לא יכול לגרשך אני אוהב אותך אוהב אוהב
זה רק מתמשך
יאללה פנדר כל טוב
בן
[ליצירה]
בכלל לא מקסים תפסיק להחמיא לה
עוד יעלה לה לראש...
עוד עלולה
לחשוב שאתה מק מק מקסים...
כי היא נתנה לנו את התפוח עכשיו לך תמצא אחת שנאמנה רק לך. נביאה אמיתית ולא ציידת חלומית.
[ליצירה]
תמיד ממורכז! פגשתי אחד דוגמן משהו דומה לג'סטין טימברליק וכל הרקע שסביבו וכל מה שבראשו היה יופי ונשים יפות הוא באמת דמות יפה, והוא מאחל לעצמו יופי נשי וגברי כאחד
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות