הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
אהבתי את ההילה שמסביב.
גם הקומפוזיציה- כמעט מושלמת.
השפן היה צריך להיות טיפה יותר שמאלה כדי שיהיה ממש טוב- על אחד מקוי השלישים. איך שהוא נמצא עכשיו הוא בין השליש לאמצע התמונה וזה קצת מעצבן את העין...
הרקע מאחורה יצא אאוט-אוף-פוקוס וזה יפה ומדגיש את השפן הקטן...
[ליצירה]
הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
[ליצירה]
העין פעורה, האישון מצומצם, המסגרת מוצללת (זו המילה?), אבל אין דמעות, או נימי דם, או תלמי כיווץ העפעפיים, שאוהבים להוסיף בציורי עיניים שאמורים להביע חרדה.
זו אימה קפואה, של מי שמנסה לבלוע בעיניו מחזה שהוא לא מעיז להבין.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אם להמשיך את המשל:
לא נעים להיות שן חסרה, אבל על השן החסרה מוצב הכתר.
(זה כמובן מגיע אחרי צילומים, וניתוח, ושתל ועריכת תבנית גבס וכן הלאה... לכל שלב אפשר למצוא גם נמשל. אבל בסוף הכתר הרבה יותר מבריק וישר מהשיניים האמיתיות. אבל, כמובן, הוא מלאכותי. וגם מלכותי. המשל עוד ארוך אבל מוסר ההשכל הוא ששן חסרה תמיד תבלוט בתמונה המשפחתית.)
[ליצירה]
שתי הצורות, ובשתיהן הוא נאלם. שיר נחמד, ההתחלה יפה, אבל הוא קצת דועך בסיום (אולי בכוונה, אבל זה עדיין מאכזב).
אגב - אמן. אומן זה בעל מלאכה.
תודה
[ליצירה]
פתחתן כאן דיון פילוסופי\אמוני\הגיגי מעמיק משכיל ומעורר השראה על מקורות ומטרות הדמוקרטיה, ושכחתן את המטרה לשמה נתכנסו כאן - להגיב למאמרו הנוקב של שמואל ירושלמי.
תוך התעלמות ילדותית ומחוצפת מתוכן המאמר ומשמעותו אני רוצה לציין חידוש לשוני אשר נשא חן בעיני.
והנה כך כותב המחבר:
'...המתחפים תחת מעטה כדאי של המילה: דמוקרטיה...'
מתחפים - נחבאים תחת חיפוי.
מעטה כדאי - מעטה שלא-זו-בלבד שהוא מסתיר את מהותו האמיתית של המתחפה, אלא אף מועיל למתחפה ומשווה לו חזות מהוגנת
אחחח, העברית הירושלמי'אית, אין כמוה...
[ליצירה]
להפריח עשן בנחירי הנגמל
כדי להרגיז, כדי לגרות, כדי להזכיר
וכדי לתהות, לשם מה בעצם?
מה עוד יש לעשות, אחרי שהשלמת הכל וכבר נחת דייך?
שיר מופלא, עם השקיעה והבטלה והטיילת והתהיה העדינה.
תודה
[ליצירה]
'השתקפות', לא 'התשקפות'. (או שהיתה מטרה מיוחדת לכתיבה הזו?)
נראה לי שיכלת לכתוב את הרעיון הזה בצורה הרבה יותר מעניינת.
מה עם 'הסתכל לו ישר בעיניים' (כדי לבחון את דמותו בעדשה)? מה עם חלונות כהים ומסכים כבוים (משקפי שמש על עיני העולם)? מה עם השתקפות העולם במשקפי השמש? מה עם הסנוור (שמשקפי השמש גורמים לצופים)?
ומה עם 'מה שמאחורי ההשתקפות'?
[ליצירה]
גוונים בשחור ולבן
גוונים ללא גוונים, שיר ללא מילים.
אני בוהה, ותוהה 'איפה השיר'?
כתבת פתיחה יפה, נוגה ומעוררת מחשבות, אבל היא דורשת המשך (או אולי אמצע)
הצעה: את רומזת שהמכחולים מנסים 'לצייר' את החיים, אבל כל מה שיוצא זה כתמים כהים. במקום לרמוז, תכתבי מה מנסים המכחולים לתאר.
תודה
תגובות