הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
אהבתי את ההילה שמסביב.
גם הקומפוזיציה- כמעט מושלמת.
השפן היה צריך להיות טיפה יותר שמאלה כדי שיהיה ממש טוב- על אחד מקוי השלישים. איך שהוא נמצא עכשיו הוא בין השליש לאמצע התמונה וזה קצת מעצבן את העין...
הרקע מאחורה יצא אאוט-אוף-פוקוס וזה יפה ומדגיש את השפן הקטן...
[ליצירה]
הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
[ליצירה]
צביעות או לא, הנימוס הוא פקק שצובר את הכעס עד שהכל מתפרץ בגלל חיוך אחד לא-קרוא, ואם לא היית מנומסת והיית מתנהגת בדיוק מה שאת מרגישה, המוכר המופתע היה נשטף בכל המרירות שאגרו בך החיים בכלל וחי אחד בפרט.
אבל רגע לפני שאת מתפרצת אוחזות בך שנים של חינוך ועייפות ובמקום לצעוק את אומרת, 'שיחייך, למה לא?'
לו אך יכולת לחייך איתו.
[ליצירה]
סגנון פיוטי, מתוח, כתפילת הנאחז בצוק. סיום מפתיע, גם בצורה ובעיקר בתוכן.
מעניין, יפה, ההתמקדות המוזרה בגרגירים מחדדת את השיר (לא מצאתי מילה ברורה יותר)
תודה
[ליצירה]
אה
אבל עדיין לא הבנתי.
אם את מתכוונת לחשבון אינפיניטסימלי, הוא לא באמת פותר את הפרדוקס - אכילס מגיע רק עד הצב (או שואף להגיע), ולא עובר אותו.
את ה'אין שבטווח המלאים' והמבואה והגזוזטרה לא הבנתי למרות ההסבר. (וגם לא את הדיאלוג, אבל עדיף להגיב שם)
[ליצירה]
'תראי מה עשיתי עכשיו!'
'תראי אילו תעלולים אני ממציא כדי לזכות בתשומת לבך!'
'תראי כמה אני מתאמץ להסיח את דעתך!'
'שרק לא תסתכלי למטה'
'אני לא חושש שתיבהלי, אני חושש שתגלי כמה קל לרדת מהחבל'
נכון, זה רק העמדת פנים. נכון, זה לא יחזיק, אבל נכון שזה כיף?
[ליצירה]
נסיון מעניין לכתוב שתיקה. הסיום קולע, אבל אני מרגיש שחסר תוכן לפניו. אתה מאיים\מבטיח לשתוק, ומציין שיש לך מה לאמר, אבל לפני שמתעוררת תחושת הפסד (מה יש לו לאמר? אולי כדאי לבקש ממנו רמז?...) אתה מפסיק והולך.
חוצמזה - אפשר לוותר על 'אני' בתחילת השורה הראשונה (או להפוך אותו לשורת פתיחה) ואז המשקל מסודר יותר. נראה לי שאפשר לוותר על ב' היחס בשורה השלישית - 'לבי יישאר סגור...'
מועדים לשמחה
[ליצירה]
תודה, נרגעתי
נשמע כאילו גם את נרגעת תוך כדי הכתיבה. אני מקווה שהתקווה שאת מביעה בסוף השיר אמיתית ולא נועדה רק להרגיע אותנו.
לילה טוב, חיים יפים
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
נראה שאת מתרגשת שכשמזכירים לך דם. מטריד קצת...
הפרפר מוצץ דם. הגוף של הנחש נראה כמו אצבע שישית ליד הזרת. מהוריד פורץ כל סיפור בראשית - אור וחושך ומים ושמש וירח וכוכבים וצמחים וחיות ונחש ואדם. ועדיין הציור נראה שליו - המחט נראית עדינה, היד תומכת\מלטפת את הנחש (או דרקון?), ופרפר נוחת ברכות על הזרוע.
יפה, מוזר, מיוחד
תגובות