הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
אהבתי את ההילה שמסביב.
גם הקומפוזיציה- כמעט מושלמת.
השפן היה צריך להיות טיפה יותר שמאלה כדי שיהיה ממש טוב- על אחד מקוי השלישים. איך שהוא נמצא עכשיו הוא בין השליש לאמצע התמונה וזה קצת מעצבן את העין...
הרקע מאחורה יצא אאוט-אוף-פוקוס וזה יפה ומדגיש את השפן הקטן...
[ליצירה]
הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
[ליצירה]
את חוזרת על רעיונות קודמים - חריזה בבתים מרובעים, דמות משנית בסיפור מספרת לשומע פסיבי, אוירה קודרת, וכמובן - מוות. הסמלים פשוטים ומוכרים - הקדירה, הקור, המדפים הרקובים, מחול שדים, דם, שמחת שוכחים.
אבל אני לא מתלונן, זה עובד, אהדתי, מקווה שתכתבי עוד כאלו.
תודה
[ליצירה]
"לא תסור מן הדבר אשר יגידו לך ימין ושמאל" (דברים יז' יא')
הבסיס של המשל בסדר, אבל נראה שויתרת על הסיפור כבר בהתחלה ודילגת למוסר ההשכל, חבל, כי זה יכול להיות סיפור יפה. כדאי גם להשקיע בסגנון.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
קראתי באיזה ספר שחמט ששאלו שחמטאים כמה מהלכים קדימה הם יודעים לחשב. קפבלנקה ענה "רק אחד - הנכון".
התשובה הזו היתה נכונה (אולי) לפני חמישים שנה, היום שחקן שסומך על אינטואיציה לא יכול לשרוד ברמה מקצוענית. אבל בחיים (וגם בשחמט) יש עדיין הרבה מקום למהלכים 'שרירותיים', שמאפשרים להתגבר על מחסום ההגיון.
ולגבי רובוטים - הם לא סובלים בכלל מההתלבטויות וניתוחים שאת מתארת. רק אנשים יודעים להתעלל בעצמם בצורה כזו.
[ליצירה]
העץ הקטום, העלה האחרון, חברו הנסחף, והילדה המתחבאת מעידים באילמות מתוחה על האסון שטרף אותם ואך-זה-חלף.
ומצד שני - עוד חי העץ, ובענפיו עוד ניצנים, ובגזעו מחסה לילדה. האסון חלף, עוד יש תקווה לשארית הפליטה.
באמת נפלא!
תודה
[ליצירה]
סגנון קולח, כתיבה יפה ונעימה לקריאה. נראה שאת מנסה לאסוף הרבה נושאים לשיר אחד - ילדות, התבגרות, תום, אהבה, ילדי רחוב (לא הבנתי מי הם), והרבה אמונה.
אני משער שהשיר מבולבל בכוונה (זה לכבוד יומולדת 20?) ועדיין - מרגישים בכל הבתים אמונה ותאוות חיים.
ברוכה הבאה, מקווה לקרוא עוד (ומזל טוב, אני משער)
תגובות