הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
אהבתי את ההילה שמסביב.
גם הקומפוזיציה- כמעט מושלמת.
השפן היה צריך להיות טיפה יותר שמאלה כדי שיהיה ממש טוב- על אחד מקוי השלישים. איך שהוא נמצא עכשיו הוא בין השליש לאמצע התמונה וזה קצת מעצבן את העין...
הרקע מאחורה יצא אאוט-אוף-פוקוס וזה יפה ומדגיש את השפן הקטן...
[ליצירה]
הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
[ליצירה]
אני מתנצל על 'למה כיצירה שלך?', לא הבנתי שאתה ציירת את המפה.
הטכניקה אמנם מצויינת, והמפה חלקה, ברורה, וחפה מפגמים. עדיין, למרות השאיפה המובעת בה, היא נראית לי כסרטוט סכמתי, אך זה כבר ענין של טעם.
[ליצירה]
קפלוני!
מצחיק וקליל, מזכיר קצת את של סילברסטיין. ההתלהבות והתהיה בהתחלה מדגישות את הקדרות והנחישות בסיום.
נראה לי שאפשר לוותר על שני הבתים האחרונים, הם גם חורגים מהמבנה של ההתחלה וגם מעמעמים את סיום הבית השלישי (הולם יותר מסיום השיר לטעמי)
תודה
[ליצירה]
'זו שכונה נחמדה, כמו שאתם יכולים לשים לב'
קצת ציניות, קצת יותר דיכאון, קצת רחמים והרבה דמיון. אם יש לכם סבלנות וזמן - שבו לקרוא, אם לא - אז בפעם אחרת.
שימו לב - למוכר הפוצח בשיחה, לא מתוך נימוס או סקרנות, אלא כממלא את חובתו בהתלהבות. לצמאון החברה ושאיפת ההתבודדות של הסופר. לגברת הנינג שהיא מספיק צעירה כדי לרצות לחיות ומספיק זקנה בשביל לוותר על המבוכה. לנסיך מהאגדה, שבגלל אשה שקע ביאוש ובגלל אשה נזכר בתקווה. לכותרת - 'השכן', שבסיפור הזה היא מילה נרדפת ל'זר'
בברכת 'לחיי הספרות בהתהוות'
לילה טוב
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
גוונים
סיפור מוזר, המשנה את גווניו בהדרגה - מסיפור אולפניסטיות קטנוני למחשבות קרימינליות עוקצניות להרהורי נוף נוגים ולסיום מיסטי עם געגועי הכלואה בעולם לא-לה.
מקסים, תודה
[ליצירה]
בגלל 'מוחאי נהייתי'?
ראבק, אסור קצת לשחק במילים?
אולי קצת מתחתי את הגבול, לא נראה לי שהסתבכתי כמו פיוטי הסליחות.
אם כן - סליחה :)
(תודה על הציטוט, לא הכרתי את השיר)
תגובות