הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
אהבתי את ההילה שמסביב.
גם הקומפוזיציה- כמעט מושלמת.
השפן היה צריך להיות טיפה יותר שמאלה כדי שיהיה ממש טוב- על אחד מקוי השלישים. איך שהוא נמצא עכשיו הוא בין השליש לאמצע התמונה וזה קצת מעצבן את העין...
הרקע מאחורה יצא אאוט-אוף-פוקוס וזה יפה ומדגיש את השפן הקטן...
[ליצירה]
הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
[ליצירה]
הערגה הזו כואבת, כמעט משפילה, ואת כותבת אותה בסגנון מרשים, נהדר.
הניקוד השתבש קצת (חולם במקום שורוק, מְפֶרֶץ אמור להיות מִפֶּרֶץ, חיריק ודגש בפ', יש עוד טעויות)
תודה על השיר, ברוכה הבאה, בהצלחה.
[ליצירה]
[ליצירה]
נכון ש...
הנוזל הכהה על הקרן הוא בעצם דיו?
והתמים האחרון בדיוק כתב את מכתב ההתפטרות שלו?
והחיוך הקל מביע רווחה?
(יותר הגיוני מההסבר שהוא התמים האחרון כי הוא בדיוק דקר את האחד לפני האחרון והחיוך מביע סיפוק ושביעות רצון, נכון?)
ציור נהדר, תודה
נ.ב.
חד קרן לא חייב להיות תמים:
[ליצירה]
רעיון נחמד. לא הרבה חושבים על דרך אמצעית בין גן עדן וגיהינום. חרוזים ודימויים יפים, והצורה החוזרת עוזרת לקלוט את הרעיון. (נראה לי שהתכוונת ל'עיניך עצום' בסוף)
[ליצירה]
עוד תאוריית קונספירציה?
נראה לי שמועצת התלמידים ממציאה את התאוריות המופרכות האלה כדי להסיח את הדעת ממנחת העב"מים שחבוי בתיכון הורוביץ שבכרמיאל!
ידוע שהם עושים את זה רק בלחץ איגוד בוחני הנהיגה, שמאיימים להעביר תלמידים כבר בטסט הראשון ואפילו בלי שוחד וכך לשמוט את הקרקע תחת תלותם של ילדי העניים במועצה הקפיטליסטית הסחטנית!
תגובות