הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
אהבתי את ההילה שמסביב.
גם הקומפוזיציה- כמעט מושלמת.
השפן היה צריך להיות טיפה יותר שמאלה כדי שיהיה ממש טוב- על אחד מקוי השלישים. איך שהוא נמצא עכשיו הוא בין השליש לאמצע התמונה וזה קצת מעצבן את העין...
הרקע מאחורה יצא אאוט-אוף-פוקוס וזה יפה ומדגיש את השפן הקטן...
[ליצירה]
הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
[ליצירה]
יש נהגת אגד! לפחות אחת, ראיתי בכפר סבא. אבל זה היה מזמן, אולי כבר פיטרו אותה. שוביניסטים!
זה לא ממש שיר, זה הרהור בשורות קטועות. אם תחבר את השורות לא ישתנה כלום. רק ההרהור השלישי נוטה להיות 'שירי'.
[ליצירה]
התחכמויות מאולצות קצת, לא?
אני לא מתיימר, חלילה, לתקן את הנונסנס שלך, רק להציע כמה הצעות לשיפור: נסה לקצר את הבדיחות, ואל תסביר אותן ('איך הוא עשה לי את זה...' או 'שכחתי שהוא לא מכיר...' מיותרים). נראה גם שהתייאשת מהנסיעה מהר מדי. נונסנס כזה, שלא מבוסס על עלילה אלא על משחקי מילים, עדיף 'לנפח' קצת, או לסיים בשורת מחץ מצחיקה יותר מ'ירדה בתחנה שנראתה לה מרכזית מספיק'.
ההתחלה נחמדה, הפיכת הרהורים וביטויים לדיאלוג, אבל נטשת את הכיוון הזה כשהנהג נכנע ('טוב, בסדר, תעלה') ומשם הנסיעה מדשדשת. נראה שאם תערוך (ו'תדחוס') את הקטע תוכל להפוך אותו למצחיק יותר.
בהצלחה
[ליצירה]
יום אחד, יום אחד - גם תביעה לסבלנות, גם תליית ציפיות, וגם איום. ואמא ציפור כועסת ומאיימת וצועקת ומקווה, אבל לשיר דרכים משלו.
משל מאלף, שיר חזק ומטלטל.
תגובות