[ליצירה]
חיים, מקסים! אהבתי שוב, ואני מסכימה מאוד. הנימה נעימה ומרוממת עם כל מילה [ויש את המילה שלא נאמרת, אבל הרגשתי שיש לה הד: הללויה... :)] מי ייתן וכך יהיה. כל טוב והמון תודה, תענוג לעיין ביצירותיך!
דרינה
[ליצירה]
[ליצירה]
יפהפה
ליאורה, שיר יפהפה. נהניתי לקרוא אותו ולהתחבר לדרך המחשבה. אני מבינה זאת לחלוטין. תיארת יפה מצב שכה רבים נתקלים בו... שיהיה כל טוב.
דרינה
[ליצירה]
שרק נזכה לעוד ועוד
שיר ענוג ונעים, בהחלט משרה אווירה של פעם, אווירה קצת אחרת. ומאוד נעימה. היופי שבו הוא שהוא מדבר אל כל אחד מהקוראים, מאוד קל להיזדהות איתו ולראות את המראות. הסוף האופטימי - יפהפה. מאוד נהניתי, תודה רבה לך!
[ליצירה]
חיים היקר,
שיר מקסים, ככל שיריך. מתאר להפליא יחסים, שאני חושבת שלא אטעה אם אומר כי רבים תוהים עליהם. ההבדל הוא שאתה הצלחת לבטאן יפה מכולם. הצומת הוא כזה שרבים נתקלים בו.
אהבתי מאוד את בחירת המילים, את החרוזים המעודנים, אשר מעבירים את הרעיון המרכזי ומפארים אותו. למשל החרוז מתחילת השיר: "לזרום בנתח" ו - "לבה רותחת", חרוז מדהים בעיניי. שני ניגודים, אשר תוך כדי חריזה ביניהם מגיעים עצמם לצומת, אשר בעצם הוא עמק השווה, ומה, אם לא סוג ניגוד שכזה, יכול להעביר את הרעיון טוב כל כך. הצורה המעגלית של השיר "שלושים ביחד" ו - "ועוד שלושים" מקסים ואמר לקוראים: אל דאגה, סוף טוב, הכל טוב. ממש נהניתי מהשיר ומהדקויות שבו. תודה רבה לך, חיים. אתה כותב נפלא!
בהערכה רבה,
דרינה
תגובות