תודה לך על הערתך!!
אז דבר ראשון שיניתי את השם של התמונה (ועכשיו זה ללא שם כפי שאת רואה,אז את מוזמנת לעזור לי למצוא שם חלופי..) כי אני גם ממש לא אהבתי את השם...
קו האופק עקום בגלל שעמדתי על הר שלא היה ממש בגובה ובצורה של ההרים ממול.. ככה נראה לי...
ובינתיים אני ממש חדשה בתחום... ככה שאין לי כ"כ ניסיון בדברים האלה..... תודה...
התמונה כשלעצמה נעימה לעין- 3 הגוונים והמידרג המסודר של ההרים.אבל 2 דברים הפריעו לי- קו האופק עקום, והכותרת-לא ממש קולעת לדעתי-לקח לי זמן למצוא את בנ"י...
יחסית ל"תמונת טיולים" היא מוצלחת בהחלט.
[ליצירה]
תודה לך על הערתך!!
אז דבר ראשון שיניתי את השם של התמונה (ועכשיו זה ללא שם כפי שאת רואה,אז את מוזמנת לעזור לי למצוא שם חלופי..) כי אני גם ממש לא אהבתי את השם...
קו האופק עקום בגלל שעמדתי על הר שלא היה ממש בגובה ובצורה של ההרים ממול.. ככה נראה לי...
ובינתיים אני ממש חדשה בתחום... ככה שאין לי כ"כ ניסיון בדברים האלה..... תודה...
[ליצירה]
התמונה כשלעצמה נעימה לעין- 3 הגוונים והמידרג המסודר של ההרים.אבל 2 דברים הפריעו לי- קו האופק עקום, והכותרת-לא ממש קולעת לדעתי-לקח לי זמן למצוא את בנ"י...
יחסית ל"תמונת טיולים" היא מוצלחת בהחלט.
[ליצירה]
מדהים!!!
אך, באמת כשהאדם או המקום שאנו חושבים עליו וכל כך עורגים לו רחוק מאיתנו-אז נראה רק את הרגעים היפים וכמעט נשכח שיש גם לפעמים-)וודאי שלא תמיד) רגעים קצת פחות יפים....
שיר נוגה ומיוחד להפליא!
[ליצירה]
תמי,
אז ככה, קודם כל לא השתמשתי בסיום של מיקה.
רק אמרתי שהוא יפה... ואם פרסמתי את היצירה כמו שהיא, כנראה שכך רציתי שהיא תהיה...
ולקחתי את הערתך לתשומת ליבי! הזזתי...
קבלי ביטול..
תודה רבה!! וחג שמח!!
אופק.
[ליצירה]
כן... אכן יש מן הצדק בדברייך....
נביא, קבל ביטול!
וחוץ מזה, אני בת...
נב: נביש זה ראשי תיבות\קיצור של נביא שקר, או סתם שם חיבה?
שבת שלום לכולם!
[ליצירה]
זה יפה וכואב כ"כ!!
הלוואי ולא היינו צריכים בכלל לעמוד במצבים כגון אלו... יום יבוא ונחזור לגוש אי"ה!!
נב: אם אני לא טועה, קוראים לכתב אבינדב ויתקין.
[ליצירה]
מדהים מדהים!!!
השפה קולחת,בהירה ומובנת מצד אחד, ומצד שני ברמה גבוהה...
מעניין אותי אם התכוונת לדמיון פיזי או נפשי?
למרותשקרוב לוודאי התכוונת לפיזי...
"מחקים על הדום נשכח"-זה לא אמור להיות מחכים?
[ליצירה]
יווו.... איזה חמוווד!!! אהבתי!!
ממש עושה חשק!!!
אז יום עצמאות שמח לכולנו!! (:
ונקווה שנוכל להיות גאים במדינתינו הקטנה גם בעתיד...
שבוע מדהים לכולם!!
תגובות