[ליצירה]
קודם כל, אני שמחה שבכלל לקחת את הזמן לקרוא את השיר ולהתייחס אליו לעומק כל כך, שזו כבר מחמאה אז תודה. אבל השאלה היחידה שיש לי לשאול אותך היא-מי אמר שהשיר מדבר על רומנטיקה?....חשבת על זה?..כי הוא דווקא ממש לא. הוא מדבר על קשר אחר לגמרי....קח את זה בחשבון
ולפעמים שיר יכול לנגוע כפי שאמרה ידידה,דווקא בגלל פשטותו והחוסר צורך לנסות לפענח כל מילה ומילה. זו הייתה כוונתי מלכתחילה.
[ליצירה]
האמת, שחוץ מהכותרת של השיר אני לא רואה שום דמיון בין השניים....אז אני נאלצת לבחור בתשובה השנייה של הצירוף מקרים....כך או כך זה שיר מקסים של היהודים:)
[ליצירה]
אליק, כשכתבתי "מהזה כבר משנה" לא התכוונתי מה האהבה כבר משנה....לא התכוונתי ל" מה זה משנה אם יש אותה או אין, זה אותו דבר" ...כלל וכלל לא, להיפך, אני יודעת מה היא טומנת בחובה ועל כן אני כל כך מעריצה אותה, כוונתי הייתה שאם אתה כבר ממילא נמשל על ידי האהבה והרצון לאהבה, ואתה כבר בכל מקרה אבוד, אז אם תחווה אהבה ותפגע ממנה גם אז תהיה אבוד, אז ככה או ככה אתה אבוד...לכן זה כבר לא משנה. רק רציתי להבהיר את העניין.
תגובות