[ליצירה]
את ממש מוכשרת!!!
זה חמוד להפליא, (וקראתי עד הסוף)
אפילו אפשר לעשות מזה ספר, אמנם הוא יהיה קצת ארוך, אבל בתור ספר ילדים זה מקסים!
(בתור ילדה הייתי אוהבת להקשיב לזה. וגם לא בתור ילדה...)
[ליצירה]
קצת מחריד מדי... ואולי זה מה שעושה את הקטע כל כך חזק וטוב?!...
(באופן צורמני ולא נעים, זה מזכיר לי גם קצת את עצמי, בתור ילדה...) ובכל זאת, תודה.
[ליצירה]
נגעת בחלק הכי כואב לי, אני כל כך מזדהה עם כל מה שנאמר!, עם ההתנהגות החצויה הזאת בפסח- מרמור או נסיונות בלתי פוסקים להתבלט, עם הניסיון החד פעמי הזה לגרום לכולם להבין סוף סוף שהצדק איתי, עם הכשלון החרוץ של הניסיון הזה ואחר כך עם ההתדיינות הכואבת עם עצמי- מה לכל הרוחות הבעיה שלי?!?! ואחרי הכל התמרמרות על כך שאני היחידה שגם לוקחת בחשבון שאולי הצד השני צודק ואילו הצד השני בטוח בעצמו לחלוטין ומוציא אותי טיפשה ומשוגעת!
תמשיך, תמשיך, תמשיך! ואני מקווה שמצאת פיתרון לתסביך הנוראי הזה...
[ליצירה]
זה סוף שהוא לגמרי התחלה.
כאילו ליווינו את יגאל בתסביכיו כעובר כל הזמן הזה והפרק האחרון הוא למעשה פרק הלידה.
יש בה הרבה כאב אכזבה וייסורים אבל...
היא עצמאית ומלאת תקווה ואור!
או במילה אחת- טוב. טוב אמיתי, מוחלט ואנושי, טוב שהוא כולו מהול ברע (פיקטיבי) אבל הוא אמיתי ומוחשי, לא אשליה.
יצאנו מהמסגרות המגוננות אל זרועות הלא נודע...
וכל הקישקוש הספרותי הזה כשבכלל רציתי לומר,
תודה :) !
[ליצירה]
חוללת בי מפנה מדהים. עכשיו אני בשירות לאומי והרבה מחברי בצבא. בכל פעם שאנחנו נפגשים מתחילים לרוץ סיפורי הצבא בקצב עם הרבה צחוקים בנושאים לא ברורים והמון ראשי תיבות... המוח שלי עובר אוטומאטית ל OFF. אבל אצלך אני יושבת מרותקת ובוהה במסך המחשב עד שמתייבשות לי העיניים. אני כבר לא יכולה לחכות שתמשיך...!
[ליצירה]
ענק!!!!
ואני חשבתי שאין יותר מה להמציא!
שאין יותר מקוריות בעולם ממה שכבר קיים...
ול- כוכב אחד מעז, מה לא חדשני?!?!
בשבילי זאת חדשה מרעישה וחוץ מזה, זה הביצוע המתוק הזה שגולש לך ישר להומור הרדום וגורם לך לצחוק, ואם לא לצחוק, אז לפחות לגחך בחיוך... בכל אופן קשה לי להאמין שמישהו קרא את זה ונשאר חתום פנים...