[ליצירה]
את ממש מוכשרת!!!
זה חמוד להפליא, (וקראתי עד הסוף)
אפילו אפשר לעשות מזה ספר, אמנם הוא יהיה קצת ארוך, אבל בתור ספר ילדים זה מקסים!
(בתור ילדה הייתי אוהבת להקשיב לזה. וגם לא בתור ילדה...)
[ליצירה]
נגעת בחלק הכי כואב לי, אני כל כך מזדהה עם כל מה שנאמר!, עם ההתנהגות החצויה הזאת בפסח- מרמור או נסיונות בלתי פוסקים להתבלט, עם הניסיון החד פעמי הזה לגרום לכולם להבין סוף סוף שהצדק איתי, עם הכשלון החרוץ של הניסיון הזה ואחר כך עם ההתדיינות הכואבת עם עצמי- מה לכל הרוחות הבעיה שלי?!?! ואחרי הכל התמרמרות על כך שאני היחידה שגם לוקחת בחשבון שאולי הצד השני צודק ואילו הצד השני בטוח בעצמו לחלוטין ומוציא אותי טיפשה ומשוגעת!
תמשיך, תמשיך, תמשיך! ואני מקווה שמצאת פיתרון לתסביך הנוראי הזה...
[ליצירה]
אהבתי את השיר, הצלחתי לטעום מאותה אווירה למרות שגם כותבת התגובה הזאת לא הייתה מעולם במלחמה... רק מפריעות לי מילים בשפה עממית שמתערבבות עם מילים בשפה גבוהה ככה פתאום- "רבים כבר חושבים - שהלכה המדינה", או "נותרה בסך הכל תמונה", נראה לי שאפשר לקצר ל- נותרה רק תמונה.
אהבתי במיוחד את הבית השני והאחרון... כל הכבוד על האומץ לכתוב על נושא טעון כל כך :)
[ליצירה]
קצת מחריד מדי... ואולי זה מה שעושה את הקטע כל כך חזק וטוב?!...
(באופן צורמני ולא נעים, זה מזכיר לי גם קצת את עצמי, בתור ילדה...) ובכל זאת, תודה.
[ליצירה]
חס וחלילה!!! הארי לא מת! ולא ימות אף פעם!
חוץ משבירת הלב האישית שלי על מותו הטראגי של הארי, זה ממש מצחיק, קשה לי לתאר איך נקרעתי מצחוק פה על המחשב... הפכת את אחד הסיפורים שאני הכי אוהבת לנונסנס מובהק וקשה לעשות את זה... יישר כוח גדול גדול!
[ליצירה]
זאת הוכחה שיש לך כישורים נדירים.
עבודה כזאת יכולה להיות רק עבודה שבאה מהבטן, במשיכה אחת, בלי תחכומים וחישובים, אמיתית וכנה.
אז מה הפלא שהיא מכניסה אותנו לתקופה אחרת לגמרי, מתגעגעים ומביטים מרחוק?!...
אני מצטרפת לנשמת כל חי, זה באמת טוב!
תודה רבה!
[ליצירה]
אלי, אלי... שלא יגמר לעולם...
אהבתי מאוד, ריתקת אותי לכל האורך (דבר נדיר...)
ואפילו העלית כמה נקודות פילוסופיות למחשבה במוחי.
אפקט הפרפר, דין פרוטה כדין מאה (= דין ברחש בעין כדין תאונה או גרוע מזה?), סיבה ותוצאה בעולם מבולגן כל כך ועם זאת מחושב לפרטי פרטונים קטנטנים...
תודה לך.