[ליצירה]
יפה כל כך
השיר נגע בי וריגש אותי
כי כל כך הזדהיתי עם המילים
כאילו אני כתבתי אותן....
באמת יפה ומיוחד...
ולגבי החוויה הבאה...
לפעמים חוויה אחרת גורמת לחוויה הקודמת
להידחק או להיות פחות צורמת...
מאחלת לך שהחוויה הבאה תהיה טובה יותר...
[ליצירה]
וואו. אין לי מילים. זה פשוט...מדהים. ואני כל כך יכולה להתחבר לקטע הזה, זה מרגיש כאילו זה נכתב עלי..כנראה שהרבה יכולים להזדהות עם המילים היפות שלך. אז בקיצור - ריגשת אותי =]
[ליצירה]
רגש ושכל הלכו לטייל לפתע הגיע אריה ואכל את שניהם... מה קשור??לא יודעת,מה שבטוח שבסופו של דבר מרוב מחשבות על שני העניינים הללו לא יישאר לא שכל ולא רגש,ונישאר נטולי רגשות ולא ניהיה מאותגרים שכלית!אז בוא נחיה,נזרום וניתן לחיים לשחק איתנו קצת..שיהיו לך חיים יפים ומי ייתן והנמר ימצא לו איזה עגל ושייתן קצת מנוחה לשכל והרגש...
[ליצירה]
היופי והעומק ניחן בכפילות שנכון שעפ"י דברייך השיר מדבר על שבת המלכה אך ניתן לדמות זאת לגבר המצפה לאהובתו "שישה ימים לא ראיתיך ציפיתי רק אלייך" "בואי אליי כלתי יפתי" וכך שהשבת והאהובה יבואו יחדיו אז ימצא הוא את העונג האמיתי.
[ליצירה]
ניכר מהשיר שלך כי העצב הכ"כ מוכר שוב פותח דלתותיו אליך ואתה נשאב לתוכו אך אם זאת עליך לזכור כי החיים הם הבמה ואנחנו השחקנים לכן לפי דעתי פשוט תשחק את המשחק הכי טוב שלך ותיהיה אופטימי!!!!!!
[ליצירה]
שיר מרגש ונוגע ללב.
התקווה היא זו שמחזיקה וגם אם כרגע עזבנו עוד נחזור, ותאמיני ותדעי, "שעוד תשובי לשיר את שירת הים".
שיר מדהים!
[ליצירה]
[ליצירה]
ממש התחברתי לשיר , פשוט ענק...
ועצה קטנה- גם אם לפעמיים זה רק נראה כחלום אם תעצמי את עינייך , תתאמצי ותרצי, החלום יהפוך למציאות... שתמיד חלמת עליה...