וכשאני
שוקע שוב
במיטת המים הממותקים שלי
אני מבין
שחלומות של ילדים
הם סיוטים של חולי סכרת
מישהו אמר לי
ששוקולד גורם לכלב לשלשל
חשבתי שמגיע לו
לזה שמנקה אחריו
כי הוא מה אכפת לו
לכלב
וכי שוקולד הוא תחליף ל
[ליצירה]
לנה, הפירוש שלך פשטני אך קולע, כבר הבהרתי לילד שלמרות הרעיון היפה שלו, לא היתה כאן כוונה מודעת לשיר על עימות בין הורים לבנים, למרות שבהחלט יש כאן ראייה לאחור על הילדות, כתקופה של תום, וברור שיש כאן הרבה כעס, כזה שמנסה להמנע ממטאפורות, אך נופל אליהן בצורה בלתי נמנעת, כזה של מישהו שמחפש דרך אחרת לברוח
[ליצירה]
הבהרה קטנה
לאור ההערות האחרונות ליצירה, פשוט רציתי להעיר (אם זה משנה משהו למישהו, למרות שלדעתי זה לא צריך לשנות): לא, אני לא מתנדב בשום ארגון שמתעסק בדברים כאלה... בכל אופן תודה על התגובות התומכות, הן מחמיאות לי ומבהירות לי שכנראה הצלחתי להיכנס לראש של המספר באופן די משכנע
[ליצירה]
ברכותיי
ראשית כל, הרשי לי לברכך אל הצטרפותך לאתר, שנית אהבתי, תמציתי וקולע, אני חושב שהיית אפילו יכולה לתמצת עוד יותר ואז לשים את זה ב"משפט אחד", זה דרך טובה להציג קונפליקט משעשע אך עם זאת מטריד במשפט קצר, או אפילו מפשט מורכב אם אין ברירה,
תהני בארה"ב, תקני באולד נייבי, נשיקות
ר.ס.
[ליצירה]
אהבתי אבל יש לי כמה הערות
סיפרו טוב ומצחיק, שיכול להיות יותר טוב, אם תשנה את הסוף, שאני מני שהקונוטציות בו הן אישיות, זה אולי מצחיק אותך, אבל פוגם בסיפור, לא יזיק להיפטר מכמה בדיחות צפויות מדי - כמו הפרסי או ניק בלי הראש, חבל הם פוגמות במקוריות ובסך הכללי, אבל באמת וחוצמזה- חבל שאין יותר סיפורים כאלה באתר