אחד ועוד אחד הם שניים
כמו הדמעות שיורדות מהעיניים
נופלות על הקרקע בהילוך איטי
מתנפצות בשקט ואת לא איתי
רעש חזק שחודר אל הלב
פוגע בו בשקט ועוזב בכאב
מסתכל לשמים וחושב לי לבד
יושב לי בשקט ומביט מהצד
איך זה קרה שהאחד נישאר לבד
משום מה בחרתי להביט קודם בשיר שמופיע אחרון בעמוד שלך. קצר, ממצה ויפה. מצטער בשבילך על חווית הבדידות, איתה אני מזדהה. ואגב, לטעמי תבטל את הצבע בשורה האחרונה...
יש לך אותנו (נו טוב, יותר טוב מכלום :).
ועכשיו ברצינות. כל אחד שנשאר לבד, צריך גם לבדוק (בשביל הפעמים הבאות!) את האפשרות שאולי גם לו יש מה לתקן מבחינת תקשורתיות עם אחרים ועניין אמיתי בהם, יכולת אמפתיה ועוד -- תכונות הולכות ונכחדות בעולמנו הוירטואלי.
משיריך הרגישים נראה שהערות אלו אינן רלוונטיות לגביך, ודווקא לכן אני מרשה לעצמי לכתבן בצורה פומבית כזאת, משום שבודאי ימצא קורא שיוכל להפיק מהן תועלת.
חזק ואמץ, הגאולה בפתח. בועז
[ליצירה]
יפה
משום מה בחרתי להביט קודם בשיר שמופיע אחרון בעמוד שלך. קצר, ממצה ויפה. מצטער בשבילך על חווית הבדידות, איתה אני מזדהה. ואגב, לטעמי תבטל את הצבע בשורה האחרונה...
[ליצירה]
אחי, אתה לא לבד
יש לך אותנו (נו טוב, יותר טוב מכלום :).
ועכשיו ברצינות. כל אחד שנשאר לבד, צריך גם לבדוק (בשביל הפעמים הבאות!) את האפשרות שאולי גם לו יש מה לתקן מבחינת תקשורתיות עם אחרים ועניין אמיתי בהם, יכולת אמפתיה ועוד -- תכונות הולכות ונכחדות בעולמנו הוירטואלי.
משיריך הרגישים נראה שהערות אלו אינן רלוונטיות לגביך, ודווקא לכן אני מרשה לעצמי לכתבן בצורה פומבית כזאת, משום שבודאי ימצא קורא שיוכל להפיק מהן תועלת.
חזק ואמץ, הגאולה בפתח. בועז
[ליצירה]
מנוגד
שיר מאוד מנוגד , מצד אחד את מנסה להשתנות למען אהובך אך מצד שני הוא עולה לך על העצבים, אני שם לב שיש לך רצון לכן את תצליחי ויהיה לך עתיד מזהיר ואימרו אמן!
תגובות