מ-ק-ס-י-ם!!!
רעיון נהדר...
אחת שאהבתי, ממש.
להסתכל בראיה של יותר מתלת-מימד. לראות את המימדים הגבוהים, את הופקים העליונים, שאינם נמתחים רק לאורך. האופקים האלוקיים, אלה שיש בהם עומק, גובה, אורך, זמן, ועוד יותר.
איך את חושבת על זה? רואים שזה חלק בלתי נפרד ממך. השמש, אחת מנפלאות הבריאה, קוראת להביט באלוקים, אל האופקים האינסופיים.
באמת דורש המשך...
תודה!
[ליצירה]
מ-ק-ס-י-ם!!!
רעיון נהדר...
אחת שאהבתי, ממש.
להסתכל בראיה של יותר מתלת-מימד. לראות את המימדים הגבוהים, את הופקים העליונים, שאינם נמתחים רק לאורך. האופקים האלוקיים, אלה שיש בהם עומק, גובה, אורך, זמן, ועוד יותר.
איך את חושבת על זה? רואים שזה חלק בלתי נפרד ממך. השמש, אחת מנפלאות הבריאה, קוראת להביט באלוקים, אל האופקים האינסופיים.
באמת דורש המשך...
תודה!
[ליצירה]
יש לזה ממש משמעות עמוקה!! וואוו!!
כשרואים את זה, נזכרים בכל מה שהיה, הלב כבד, הרוח נשברת.....
זה כ"כ יפה, כואב ............................................................................................................................................
[ליצירה]
יפה. נראה קצת שכתבת את זה על הירח, כל הרמזים של שמיים, חלון, העננים המבכים...העובדה שבנץ אתה מאחל לה לילה טוב...
יש כמה שגיאות קטנטנות בניקוד, במיוחד יש בעיה שאת ה-ת' אתה לא מנקד. [יקים קוראים את זה כמו ס'...
לַתֶת= לַתֶּת]
[ליצירה]
ואוו.החיים המלאי משמעות של אחותי הגדולה לשעבר...הלוואי ולחיים שלי הייתי יכולה לקטוף זר,ולדמות אותו אליו..אוי,איזה שטויות אני מקשקשת?
הקיצר,אחות שלי,דש לאמא-גולדה ,לאבא-טוביה, ולכל אחיותינו,וכמובן גיסינו.(אם את רואה אותם לפניי...)אה,ולפיידקה..
תגובות