א. פשוט לפי הצבע הלא טבעי והלבן משהו..
ב. מאחורי אבנים מסויימות יש כמו מסגרת קטנה של צל (רואים מסגרת אחת כזאת מתחילה המפינה השמאלית התחתונה)- מקווה שאת מבין למה התכוונתי
[ליצירה]
פלאש
א. פשוט לפי הצבע הלא טבעי והלבן משהו..
ב. מאחורי אבנים מסויימות יש כמו מסגרת קטנה של צל (רואים מסגרת אחת כזאת מתחילה המפינה השמאלית התחתונה)- מקווה שאת מבין למה התכוונתי
[ליצירה]
מקק קטן אמנם לא סיפר ואני מקווה שלא יכעס שאני מספר קרה לשנינו מקרה די דומה. רדפנו אחרי רופא (כי באותו יום היה יום ספורט והרופא עובר מתחנה לתחנה) להשיג אישור רפואי למשהו ועד שסופסוף מצאנו אותו היינו ליד תחנת דחיפת האביר ואז הפלא ופלא האביר עולה על רגלו של אחד החיילים ואנו שוב נדחקים הצידה.
[ליצירה]
כמוכן הלכתי ברחוב באחת הערים בארץ בליל יום העצמאות ולמרבה הפלא ברחוב הראשי של העיר במקום בו נמצאו כל הבמות והאירועים מצאתי דגל ישראל אחד בלבד הוא היה קטן זרוק על הרצפה ורמוס. כנראה שכיום יום העצמאות הוא לא הכרזת המדינה אלא יום קבלת עצמאות מעכבות להשתלח באנשים עם שלג ופטישים יום שהפך ליום הוללות וחוסר טעם.
[ליצירה]
זה לקחת את "המראה שמראה מה היה יכול להיות בעולם מקביל" שכאן מייצג אותו הגדר, ולעשות מה שעליסה בארץ הפלאות עשתה בספר השני ולעבור דרכו ולחיות את העולם המקביל.
[ליצירה]
אני אישית( לצערי או שלא עוד לא החלטתי) לא יצא לי להיות בפינוי עצמו אבל הכמות שבכיתי בזמן הזה היה רב ואת העברת את התחושות בצורה טובה.
מאיר, גם אתה נראה לי צריך ללמוד מאותם אנשים שהזכרת, מה אתה במדינת פלסטין הכבושה ואני אפילו ראיתיך באיליה קפיטולינה.
[ליצירה]
my hebrew is not working
so I'll try to use english rhyming
aruga, has said here alot
to a person who has no plot
he should of put the song
under shir-bdicha (if I'm not wrong)
but since he didn't, I can
just guess he has some plan
to get all the female writers
who use the net
to reply with disgust so