יוחאי כהן15/10/2005 20:48:09 כן, בהחלט מזכיר את "הצצה"
-אבל שונה!
אלדר:
א. גם בתמונה הזאת הייתי מנסה לפתוח צמצם עד הסוף ולהתקרב כמה שיותר
ב. נראה לי שיש יותר מידי מסגרת לתמונה (יותר מידי ירוק) גם כאן הפתרון הוא פשוט להתקרב (או עם זום)
חוץ מזה- תמונה יפה ומעניינת!
מזכיר את זה,
http://www.tzura.co.il/tshsd/yezira.asp?codyezira=20949&code=416
וראה התגובות שם.
אבל אהבתי את הצבעים כאן. באיזה זווית צילמת? אולי זה יתן מענה לאיך יוצרים עומק.
אהבתי שהצמצם סגור ואין עומק, כי ככה לוקח כמה שניות לקלוט מה רואים. זה נראה כמו כתם אבנים שמודבק על בד... ויוחאי צודק לדעתי בקטע של המסגרת והזום.
תמונה יפה.
[ליצירה]
כן, בהחלט מזכיר את "הצצה"
-אבל שונה!
אלדר:
א. גם בתמונה הזאת הייתי מנסה לפתוח צמצם עד הסוף ולהתקרב כמה שיותר
ב. נראה לי שיש יותר מידי מסגרת לתמונה (יותר מידי ירוק) גם כאן הפתרון הוא פשוט להתקרב (או עם זום)
חוץ מזה- תמונה יפה ומעניינת!
[ליצירה]
מזכיר את זה,
http://www.tzura.co.il/tshsd/yezira.asp?codyezira=20949&code=416
וראה התגובות שם.
אבל אהבתי את הצבעים כאן. באיזה זווית צילמת? אולי זה יתן מענה לאיך יוצרים עומק.
[ליצירה]
אהבתי שהצמצם סגור ואין עומק, כי ככה לוקח כמה שניות לקלוט מה רואים. זה נראה כמו כתם אבנים שמודבק על בד... ויוחאי צודק לדעתי בקטע של המסגרת והזום.
תמונה יפה.
[ליצירה]
לה התכוונתי בדיוק לשערורייה הרי שערורייה זה נקבה וזה מה שקראו לאירוע שעליו דיברתי ולקחתי את השם הנתון והדגשתיו, מקווה שהבנת. בעניין השאר ישר לתיקון
[ליצירה]
מקק קטן אמנם לא סיפר ואני מקווה שלא יכעס שאני מספר קרה לשנינו מקרה די דומה. רדפנו אחרי רופא (כי באותו יום היה יום ספורט והרופא עובר מתחנה לתחנה) להשיג אישור רפואי למשהו ועד שסופסוף מצאנו אותו היינו ליד תחנת דחיפת האביר ואז הפלא ופלא האביר עולה על רגלו של אחד החיילים ואנו שוב נדחקים הצידה.
[ליצירה]
לעומת זאת מגילת רות נגמרת הרבה יותר טוב רות ובועז מתחתנים ובליל הכלולות הוא נפטר במיטה- הרבה יותר טוב(אני יודע שזה לא כתוב בפסוקים אבל כך המדרש אומר). ודרך אגב כשאומרים נקודה למחשבה האם מדובר באמת על נקודה או שמא על מיקוד של המחשבה. ותחשבו על זה
[ליצירה]
לכל אחד יש תפקיד למלא ואי אפשר להחליט שלא עושים את התפקיד כי לא בא לנו אז הטלה הוכיח זאת ע"י מילוי תפקידו ביתר שאת- להיות אוכל לשלב מעליו בפירמידה. כתוב טוב, נהניתי.
תגובות