מישהו משחק לי על הגב
מרגישה קצת נרדמת.
לא רוצה לדעת מי,
טוב לי ככה.
לפעמים קשה
למצוא את הטוב
בכל הרע הגדול
הזה.
לפעמים לא רוצה
לדעת את הכל
כדי שלא אטעה.
דיגידיגידיגי.
[ליצירה]
אהבה ממבט ראשון היא דבר מאוד ריאלי לכל הספקנים. ברגע שאתה מוצא את החצי השני שלך בפוטנציאל (יש משפט שאומר שלכל אחד יש כמה אנשים בעלי פוטנציאל להשלים אותו...) אז זהו, בית דין לא יעזור, אתה מאוהב.
אם לא אז מישהי אחרת...
[ליצירה]
אז ככה, דרלינג, אלו החיים.
אם בא לך, אתה מוזמן לכתוב באתר אחר, מקום שבו יש עריכה מכוונת והערות שוליים והפנייה בצד לרב המכר האחרון של הכותב. אני שונאת להיות קטנונית אבל יצא לי כך, אז דבר ראשון סליחה, אבל: תשמע, דווקא משום שכל יוצר יכול להעיף אותך מהרשימה זה יותר יפה, יותר פתוח, יותר אמיתי. כי מה לעשות, לא כולנו הולכים לזכות בפרס פוליצר, אבל זה לא אומר שאנחנו לא הולכים לפחות לנסות. אז כאן, נותנים לנו את ההזדמנות הזאת , לנסות. ואולי מה שאני כותבת (יצירות וכו') לא ראוי לשום דבר, כלומר, לא ראוי להעלאה לאתר ובטח שלא לפרס אקו"ם למשוררת צעירה. אז מה? ביג דיל! מישהו כאן במקצועו הוא מבקר ספרות במקצועו?? אני לא יודעת והאמת, גם לא אכפת לי. נותנים לי הזדמנות 'להוציא' את הדברים שאני כותבת (וגם אני כותבת בלילה (לפעמים), קצת לפני שהולכים לישון,כי אז זה הכי אמיתי... ) , אז אני לא אנסה? לא מגיע לי לנסות בדיוק כמו שלך מגיע? האם כשרון יכול להמדד?
תחשוב על זה.
יומאושר עד-בלי-די,
טל.
[ליצירה]
שנים אני מרגישה את אותו הדבר בדיוק ואפילו ביותר חומרה.
השנה אני קוראת במגילת אסתר בקריאה לנשים... גם בערב וגם בבוקר...
את מוזמנת לקבל פרטים...
כמו כן, אני לומדת גמרא ועושה בגרות ברמה של 3 יחידות גמרא חוץ מה5 תנ"ך.
ועוד משהו, אני גם מחכה לאישור החברה למעשיי ויותר מכך, אישור החברה לדברים שאני לא עושה מפני שהחברה לא מאשרת לי אותם אפילו רק באופן פאסיבי.
(ושאפילו לא נתחיל לדבר על ההלכה שיש לי איתה בעיות לא מועטות...)