זה כמו אחרי פיגועים, לא עלינו, קודם כל מקווים שלא נפצע או נהרג מישו שמכירים וכשזה קורה מצטערים שלא מכירים אפילו מישו אחד, כי אז קשה יותר לכאוב באמת...
שלא נדע צער.
פשוט, אני מכירה המון אנשים שכן חשבו את זה. וגם לא מנקודה של "לא להתחבר לצער".
זה אכן אגואיסטי, אבל- תחשוב מנקודת המבט של מי שאומר את זה.... ילדה בגן, אפילו, רואה את כולם עצובים, מתפארים בדודים הגיבורים שלהם, שמתו במלחמה. תראה את אלה שיצאו ממנה חיים, אבל בלי עין או משהו כזה. זה הערצה, סגידה אליהם.... במובן מסויים.
אבל...
מכיוון שנתת את זה ככה במשפט אחד הקורא (שבמקרה זה הוא אני) לא מצליח לפתח אמפתיה כלפי הדמות שאומרת.
נכון שכולנו לפעמים רוצים סיבה שנטיל בה את כל סיבות הצער שלנו ועוד זה יהיה לגיטימי, והעולם יחבק אותנו, אבל משפט כזה תלוש מהקשרו לא גורם לי להתחבר אליו, על אף שיש בו מן האמת.
[ליצירה]
נכון...
זה כמו אחרי פיגועים, לא עלינו, קודם כל מקווים שלא נפצע או נהרג מישו שמכירים וכשזה קורה מצטערים שלא מכירים אפילו מישו אחד, כי אז קשה יותר לכאוב באמת...
שלא נדע צער.
[ליצירה]
באמת?
פשוט, אני מכירה המון אנשים שכן חשבו את זה. וגם לא מנקודה של "לא להתחבר לצער".
זה אכן אגואיסטי, אבל- תחשוב מנקודת המבט של מי שאומר את זה.... ילדה בגן, אפילו, רואה את כולם עצובים, מתפארים בדודים הגיבורים שלהם, שמתו במלחמה. תראה את אלה שיצאו ממנה חיים, אבל בלי עין או משהו כזה. זה הערצה, סגידה אליהם.... במובן מסויים.
[ליצירה]
אני חושבת שזה נכון
אבל...
מכיוון שנתת את זה ככה במשפט אחד הקורא (שבמקרה זה הוא אני) לא מצליח לפתח אמפתיה כלפי הדמות שאומרת.
נכון שכולנו לפעמים רוצים סיבה שנטיל בה את כל סיבות הצער שלנו ועוד זה יהיה לגיטימי, והעולם יחבק אותנו, אבל משפט כזה תלוש מהקשרו לא גורם לי להתחבר אליו, על אף שיש בו מן האמת.
[ליצירה]
[ליצירה]
ביקורת?
גם בתור זאת שהתיימרה להיות המעריצה מספר אחת (א לונג טיים אגו..) - תחדש, נבקר. בכל פעם זה נוגע, נותן את ההרגשה שבוודאי שרצית לתת, כמו קסם, מכניס את כל הכאב, היופי, בכל פעם זה מדהים.
תחדש, נבקר (:
[ואתה גם יכול לבקר, אהם אהם.]
שבוע טוב.
[ליצירה]
רופא שיניים.
באמצע טיפול.
קורא, כמו בכף יד, את המטופלת.
ולא לפחד מהטיפול, הרי הוא נגמר.
אל תפחדי מהחיים, בעצם, גם.
אולי.
דרך השיניים הוא קורא את המצב שלה. מקצועי.. (?)
[ליצירה]
שי, יא מצחיק אחד, מטופש זה לאו דווקא משהו רע (:
ואף ההפך. (לא ההפך מזה, ההפך מזה. נו, כן.)
נונסנס=שטויות=אמור להיות מטופש, ואם לא, אז בהחלט יכול להיות כזה.
היי, שלא יובן אחרת, אני מתה על הסיפורים המטופשים שלך.
[ליצירה]
הייתי אומרת שזה מזכיר לי משהו,
אבל זה ברור, בהתחשב בעובדה שביום שני יש לי בגרות על שירים כאלו בדיוק. אותו הנושא, והכל.
זה כואב.
אבל כשאין עם מי לדבר, אין על מה לדבר.
תגובות