[ליצירה]
...
הדסה
זה כזה נגע לליבי...
הדמעות עמדו לי בעיניים, בתור אחת ש....
רציתי לדעת מי יחזור מהלוויה...
הבוקר קמתי בהרגשה שאני חייבת לראות אותה...למרות שעבר זמן, וזה לא עזב אותי עד בערך3...
אני שמחה שזכיתי להכיר אותה...
לפחות היא במקום טוב יותר... עם בעלה...
טוב, ביוש!
[ליצירה]
רומיאו...
רומיאו-
לא ידעתי שלא היית שבביה"ס, ודאגנו לך... (אפילו חשבנו שאולי ח"ו הית תאונת דרכים...)
הודעתי לך שאגיע ולכן נתת לי הוראות..(זוכר?!)
הגעתי לשדה הקרב בשלום ובקלות, חיכיתי זמן רב, ולא מצאתיך...
אני לא יודעת מתי יהיה הפעם הבאה שאני יהיה חייבת ללכת לירושלים באמצע הבוקר, או שיהיה לנו יום חופש... (היום היה לי תור, וגם יום חופש..)
מתי הגעת לשדה הקרב?!
חברייך לקרב אכן נחמדים נורא, ושאלו לבואי... אח"כ חיפשוך והודיעוני אשר לא הגעת...
הייתי מתקשרת ל"טלפון הסולאלרי" אך נדמה נשמתו...
אוהבת,
אני...
[ליצירה]
תאמת, מוזר לי לקרוא דברים כאלה... במיוחד שאתה כותב...(לא שקראתי יותר מדי שלך...)
פשוט היום הייתי בגבעה הצרפתית, וראיתי שב2001 או 2002 נרצח שם אדם בשם שמואל ירושלמי...
ברור שאנחנו רוצים את החיילים החטופים, אבל ברור לי שעד כמה שזו מצווה חשובה, הרי היא משתווה לכל המצוות (אם זכרוני אינו מטעה אותי) אבל ברור לי שאפילו הם עצמם לא היו רוצים לחזור הביתץה בידיעהשאחרי קצת זמן, כל האלף חיילים ששוחררו בתמורתם באו ורצחו יהודים אחרים. ככה שאנחנו נקבל אותם בחזרה, והם יחזרו לבתים שלהם... בתים בישראל... שזה מה שכולנו רוצים, אבל ילכו מליוני אחים שלנו, אחים שלהם, ע"י הפיגועים שהמחבלים יעשו....
ממש חבל שאתה בצד שלהם.. אתה כותב יפה, ואנחנו צריכים אותך בצד שלנו....
יומעולה ושופע אור!
[ליצירה]
וואו...
בתש! מוכשרת שלנו...
מזל שאת מפרסמת פעם ב.... לפחות זה....
יומעולה ושופע אור!!!
חנוכה שמח!!!
[ליצירה]
[ליצירה]
יש לי בעיה עם המשפע"כמה ימי הולדת אהבת"...כי אני לא אוהבת ימי הולדת. קרו בו דברים שגרמו לי כמעט לשנוא אותו...אז קצת קשה לי לענות על השאלה הזו...
נכון... זה לא נכון....
ניסחתי את המשפט שלי לא נכון...
כתבתי "נכתבה מיד לאחר שנתכבה יצירתי ה120.."
אז אני חושבת שהניסוח המתאים יהיה:
"נכתבה מיד לאחר שנחתמה יצירתי ה120 שפירסמתי ואני אוהבת"...כי כתבתי יותר מ120, פשוט שאותם אני לא בדיוק אוהבת.. למשל הרבה מאלו שכתבתי בהתחלה...
ולפי הניסוח החדש שלי, כל השירים שכללתי ב "120" הייתי מביאה לאנשים שאני אוהבת.. ואפילו עשיתי את זה...במחברת שלי, למשל...יש בצד של הדפים כל מיני הערות והקדשות.. פשוט לא מצאתי סיבה לפסם את כולם...
יומעולה ושופע אור!
[ליצירה]
דב- נכון... האהבה היא שגורמת לנו לכתוב... או הפרידהנ שבאה לאחריה... אם כי האהבה יכולה להיות לחברים, תורה, ולסתם דברי חול....
וידידיה- זה בסדר... אני בת...בזה אפשר להיות בטוחים... :))
יומעולה ושופע אור!
תגובות