צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
ברוך בואך בנימין.
אני תקווה שעם הזמן תשתלט על התוכנה הסוררת של אתר הצורה ותצליח להכניס את יצירותיך היפות בצורה יותר מצודדת את העין. למשל אני הבוקר כשפתחתי שתי יצירות שהעלו לי - אחת מהן כלל לא הייתה שם והשנייה הייתה קטועת איברים ולקח לי מספר דקות ויותר לסדר את זה.
מבחינה עקרונית, מעל היצירה צריך לעשות ENTER אבל בהמשך השורות לעשות SHIFT ENTER ובסוף היצירה שוב לעשות רק ENTER. כשאתה כותב את היצירה על מסמך וורד ומסתכל בסימנים הסמויים אזי תראה את ההבדל.
ה-SHIFT ENTER מאפשר להכניס את השורות ברווח אחד ולא ברווח כפול כפי שכאן זה קורה. אולם כשזה כך אי אפשר לעשות שינויים שם בפנים. לכן אני שמה למעלה ENTER רגיל וגם למטה. בתקווה שהבנת.
ליאורה
[ליצירה]
אז ככה. על התוכן לא אומר כי רבים הולכים בדרך הזו ובחיפושים הללו. מה שכן, כישרון חריזה יפה באמת, ומאוד מוצלח, כזה שאפשר להשתמש בו לדעתי בתחומים שונים. הרבה מרץ יש ביצירה הזו.
[ליצירה]
יצר לב האדם רע מנעוריו, שמואל, אבל גם היופי והחיפוש אחרי אור האמת נמצאים בלב, וגם השירה. כן. אני חושבת שאתה מבטא כיסופים אוניברסאליים במטבעות לשון ספציפיות לזמן ולסוציאליזם והן מביאות עמן דברים אחרים שמכסים את הכמיהה של רוב האנשים למקום יפה שיש בו יושר וצדק.
[ליצירה]
תודה לכם.סיפור מוזר יש מאחורי התרגום הזה. פנו אלי במקרה בשאלה מה תרגמתי של דיקינסון והתברר לי שאת היצירה הזו תרגמתי מזמן אך לא שמתי באתר הצורה. זה הפליא אותי ושלוש פעמים עברתי על היצירות ולא מצאתי. אז התקנתי. אני אוהבת מאוד את אמילי דיקינסון, שכתבה מכתבים לתבל שמעולם לא כתבה לה בחזרה, מכל מקום לא בחייה. ובמותה התגלה חדר מלא פתקאות עם יצירות במגירות. אבל היא הייתה אישה חזקה ונורמלית ובעיני סמל ליצירה נקייה מהשפעה של מדיה ואנשים אחרים כי הא חיתה די בבדידות וללא השפעות חיצוניות. כ"כ הייתה אישה מאמינה כך שיצירתה יפה ונקיה.ושלישית - יש לקחת בחשבון שכתבה בתקופה שעוד לא הייתה מסורת של נשים שכותבות.
[ליצירה]
טוב. אז בינתיים הרי זה חופשי באתר. אני מניחה שגם אם היה לי אוסף כרוך בחנויות עדיין הייתי מתנה שהיצירות ישארו באינטרנט. כי אני לא מתפרנסת מזה וקלטתי את המסר שלכם.