[ליצירה]
נקודה למחשבה
מה שכתבת הוא נכון עד שלב מסויים, מצד שני אנשים נוטים להתחלק לכאלו הפועלים על פי רגשותיהם ולכאלו הפועלים לפי ההיגיון, ואת עפ"י היצירה דוחפת לרגש.
לדעתי אדם בוגר פועל בשילוב של שניהם ולא נסחף לשום צד יותר מדי, החכמה היא לדעת מתי להיכנע לרגש ומתי לעשות את העצירה שאתה יודע שמה שאתה עושה מנוגד להיגיון שבו אתה בנוי, אבל זה דורש כמובן הכרה עצמית גבוה.
[ליצירה]
בחור חביב!
מה עובר עלייך?!
אני דורשת הסברים!!!!!![סתם...].
טוב, קורה שקשר יוצא חד-צדדי[=קשר שבכלל לא בריא]...
רגע...ואם אתה לא חש דבר אז איך אתה יודע שהיא לא אוהבת אותך?-לא ברור...[?!]
[ליצירה]
בס"ד
ורדיתי....
מתי שלא תראי את זה ....
אם זו בכלל את ואם את יודעת מי אני...
אז שתדעי שזה מקסים!
שקט-פרפר חרישי שלי...את מקסימה וכמוך גם היצירה הזו[ואני יודעת שאת לא אוהבת תשבחות וכ'ו...].
[ליצירה]
אי,אי,אי...
חבר'ה...
מה קורה איתנו?
ככה מלכלכים על אהבת אמת?
סתם...
ועכשיו ברצינות אתם הפוכים על כל הראש...
בכנסת שלנו אין כאלה מחלוקות...
ונניח שמישהו אמר משהו שבדיוק [מר איש ירוק] המשורר התכוון אליו...
אני מוכרחה להודות שהיה לי חבר ודיי הסתנוורתי ונסחפתי וכן , חלק מהאהבה זה להיות מסונוורים אבל עיוורים? כשאדם מסונוור עוד יש דברים שהוא פחות או יותר יכול לראות -במטושטש או בצלליות אבל עיוור?
עיוור גם את הטישטוש לא רואה...
ב"קיצור" אני דיי מסכימה עם [מר] "איש ירוק" אבבבלל...לא במאת האחוזים!
הלוואי ונזכה כולנו לדעת מהו כוחה של אהבת אמת!
[ליצירה]
אז ככה:בן אדם....אני מבינה לליבך...
יש לפעמים רגעים שאנו נשברים וכואבים,ויש בדרך משברים אמוניים,אבל צריך לזכור שאם כל הכאב אבא שלך אותך אוהב.הסיטואציה שמתוארת בקטע לגיטימית מאוד.
אתה מתפלל,השאלה אם מתוך רגש כפיה ופחד לקבלת העונש או מתוך רצון לדבר איתו ו"לנהל שיחה"....
מתוך זעקתך ה"אילמת" שקוראת מתוכך אני קולטת דאגה לאמא ודאגה לעצמך,ובכללל דאגה לעם שלך...מה שמבטא ומראה עד כמה אתה רגיש וזה כ"כ מקסים[הרגישות הזאת שיש לך-בך].
שמחתי לקרוא את זה ולהגיב...יום טוב ובהצלחה...
אף פעם לא נצליח להבין את שיקולייו וחשבונותייו של בורא עולם, אבל אנחנו אנשי אמונה ואנחנו יודעים שגם כשקשה אנחנו לא נוותר[במיוחד לא לעצמנו]ולא נכנע...!
שיהיה המון בהצלחה...