[ליצירה]
ניצן ופרח ממבט רחוק את צודקת,,,,אין כאן כמעט כלום, לא שירה ובקושי ריט'ם מצטער על הבושה בדרמטיות אני חוזר לארון! רק קיוויתי להעביר את מחוות החיים, בלי שלמות אך עם הצהרה שאנחנו בחייייםם חזהו.
תודה על הקריאה והביקורות. חשובות ועוזרות
[ליצירה]
שמעתי פעם על אחד שבנה משפטים רק בדרך מופלאה שיכולה להוביל למקומות סודים ביותר. בהתנהגות. כאן בשיר שלך המשפט האחרון מבלבל כי נתת לקורא שלושה משמעויות וצירפת את כולן לאחת משהו כמו מעברים חלקים יעזור בפיתוח היכולת הזו יותר
משהו כמו: בעודי נוסע ..במכונית ,ראיתי אור , ירוק ובעודי מרגיש את ידי על ההגה,
התחלתי לשמוע מוזיקת ציפורים אי שם ברקע...שהתקרבו והפכו לממשות מפליאה עם הזדמנויות מדהימות למסע עם האוטו האיטי שלי...בעודי חושב ..על המקום הזה שאני נמצא בו... כל השאר נראה קצת שחור ודומה לחלום, וכמו בכל חלום מתישהו מתעוררים...ומתחילים לעבוד כי השעה כבר 10:30 ואני מאחר לעבודה בבית המשפט שם אני כותב פרוטוקול של מה שנעשה...חוזר הביתה לגלות שאישתי מגישה ארוחה והילדים מאושרים מעל השמים לראות אותי...אין ספק שהם הכי יפים בעולם.
משהו כזה...העיקר הוא להישאר מודע לכך שאנחנו יכולים ליצור את הבעיה וגם לפתור אותה בו זמנית...הרי אם הכל היה טוב ומושלם לא היינו פה..
[ליצירה]
האמת שלא הבנתי, מטאפורה למי הם הזאב והכבשה? וגם לא נתת תשובה מי ניצח בסוף או שאתה מעדיף לא לקחת צד?
"בטני עמוסה לעייפה אמר הזאב
אם אתה רוצה תברח אבל אני לא רעב
זה לא ייתכן הטלה אז אמר
מי שמע על זאב שלא רוצה בשר
זאב רוצה לטרוף ולא משנה מה.." יפה כעקיצה
אשמח לדעת יותר לרדת לסוף דעתך
בן
תגובות