הוא עכשיו רוצה אותך
מתקשר אלייך
כותב לך
משתוקק לך
הוא עכשיו רוצה אותך
לא רוצה להרפות
לא רוצה אחרת
לא רוצה לעזוב
הוא עכשיו רוצה אותך
הבין שבלעדייך אין מהות
הבין שאחרת לא תספיק
ואת מרגישה הקלה...
*מוקדש להד
תגובות
הקלה, זה לא מילה הייתי אומרת...
אולי
שמחה,חדווה דיצה גילה וכ"ו....
אהבתי...
פרח בר...
את מתכוונת לכותרת?
אולי את צודקת אבל הכוונה היא יותר שכאילו "הרגשתי מועקה שהוא לא רצה אותי ועכשיו זה מין אבן ירדה מהלב כאילו המועקה ירדה הוא כן רוצה אותי ובגלל זה , זה הקלה.."
[ליצירה]
אמממ...
את מתכוונת לכותרת?
אולי את צודקת אבל הכוונה היא יותר שכאילו "הרגשתי מועקה שהוא לא רצה אותי ועכשיו זה מין אבן ירדה מהלב כאילו המועקה ירדה הוא כן רוצה אותי ובגלל זה , זה הקלה.."
[ליצירה]
אממ...
בד"כ זה מסמל חולשה, כאילו מישהו שנישבר ...
תלוי במצב ש/אתה נימצא בו... אבל כאן הכוונה היא שהיא כל הזמן חזקה והיא לא יכולה יותר היא רוצה להישבר לבכות ולהיות חלשה שלשם שינוי מישהו אחר יהיה החזק....
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
....
אני רוצה להגיד שהייתי בלפחות 3 טקסי שואה ביומיים האחרונים ופשוט כולם היו ביזיון ממש מוםע מחזמר על הבמה אשכרה "כוכב נולד" אחרי הטקס האנשים היו עסוקים בלהגיד "יהה איזה יופי איך הם שילבו את האורות והמוסיקה (שהייתה קצבית!) והעשן....
פשוט שישימו די ג'י על הבמה וזהו...
אני וחבריי יצאנו בהרגשה של "זה היה טקס יום השואה נכון? , איפה הזיקוקים? , מחלקים עכשיו קרטיבים?"
זה היה פשוט ביזיון ...
לפחות אני רואה שיש אנשים שכמוני כועסים על זה שעושים צחוק מיום השואה והופכים אותו לפסטיבל וצוחקים בצפירה אומנם מועטים אבל יש... אני מקווה שהאנשים האלו יתרבו.... אחרת דבר כזה יחזור בקלות לקרות...
[ליצירה]
האמת ש..
אם לנפץ לך אשליות טיפה זה מדובר בבילבול בין 2 אנשים שנימצאים בראש כל אחד והתכונות שלו ובסוף זה לא ברור את מי אני אוהבת ובמי אני מאוהבת....
תגובות