[ליצירה]
הערות
שלום,
קוראים לי חנן (אריאל) ואני כתבתי את היומן. רציתי להבהיר מס' נקודות:
א- לא הייתה שום כוונה לפגוע באיש, או בשום ארגון שהוא.
ב- ההפרדה בין הבנים לבנות בדירות בלילה הייתה בסדר גמור
ג- לעזרה בעבודות עפר בביתו שבבניה של אביחי יצאנו מרצוננו, ולאחר שהובהר לנו שלשם מתכוון אביחי להעביר את משרדי "מרכז החסד שדרות"
ד - גילי המדובר ביומן זה לא אילי הוא לא נכח באותו יום עד הערב בשדרות. אילי הוא המנהיג השקול של הארגון ואין לנו דבר או חצי דבר נגדו, ואנו אף פועלים אם אילי בשיתוף פעולה מלא.
תודה.
[ליצירה]
תחשוב לפני הבקורת
הקטע הזה כתוב מעניין אבל הקלות שבה אתה מעביר בקורת על הארגון ועל האנשים נוראית. מן הסתם בבקורת יש אמת וטוב שהיא תשמע, אבל אסור לך לשכוח מי האנשים שמאחורה. לב אחד הוא ארגון של מתנדבים, של אנשים שמפסיקים את החיים שלהם כדי לתרום, ועובדים 24 שעות ביממה למען תושבי שדרות. לגבי "גילי" -אתה לא נמצא במקום שלו, אז גם אם הוא התנהג אליך כמו לפקוד- אל תשכח שהוא באמת דואג לחיים שלך, ובמקרה של שדרות זה אשכרה חיים ומוות. לפעמים זה קל לשכוח את זה כשיש צבע אדום ולא קורה כלום. אבל זה באמת מסוכן- ואם לאחד מכם קורה משו, אז מעבר לזה שהחיים שלך ישתנו, לב אחד יצטרך להפסיק לפעול. זה לא משחק וכשאתה שם בתור מתנדב אל תהיה גיבור.
[ליצירה]
הערות
שלום,
קוראים לי חנן (אריאל) ואני כתבתי את היומן. רציתי להבהיר מס' נקודות:
א- לא הייתה שום כוונה לפגוע באיש, או בשום ארגון שהוא.
ב- ההפרדה בין הבנים לבנות בדירות בלילה הייתה בסדר גמור
ג- לעזרה בעבודות עפר בביתו שבבניה של אביחי יצאנו מרצוננו, ולאחר שהובהר לנו שלשם מתכוון אביחי להעביר את משרדי "מרכז החסד שדרות"
ד - גילי המדובר ביומן זה לא אילי הוא לא נכח באותו יום עד הערב בשדרות. אילי הוא המנהיג השקול של הארגון ואין לנו דבר או חצי דבר נגדו, ואנו אף פועלים אם אילי בשיתוף פעולה מלא.
תודה.