[ליצירה]
דרינה!
שיר יפיפה קצר וקולע, באשר לשאלתה של אוריאן:
מה זה מתאשד?
זו זרימתו המהירה של נהר ממקום גבוה, ההולכת ומתגברת {להבדיל ממתאושש} . כמו מאבד מכוחו.
[ליצירה]
מדהים!
כל מילה טעונה, ומכילה בתוכה עולם ומלואו. יותר מאשר נהניתי בעת קריאת השיר.
מזלות מעסיקים אנשים לא מעטים, לא יודעת אם בעיקר, אך סביר להניח שכן, בכל הנוגע לזוגיות. היחסים והמצבים המתוארים בשיר - ובפרט שתי השורות האחרונות - מביעות בצורה יפהפיה את האמביוולנטיות הכרוכה בכך.
מומלץ!
דרינה
[ליצירה]
מני היקר,
שלום לך, שיר יפה ועדין. אהבתי אותו מאוד. :)
[ליצירה]
[ליצירה]
מסתורי אך קריא
חיים היקר, בהתחלה רציתי לכתוב לך שהציור באמת מאוד יפה, אך לאחר התבוננת חוזרת, ארוכה, ממוקדת אך יחד עם זאת חופשית, הבנתי שהציור מדהים. הצבעים מאוד משפיעים על האווירה, הערפל מורגש מאוד, מטשטש, מעביר את הצופה דרך אותה ההרגשה, אותו הערפל בעת הפיענוח שלו את הציור והמשמעות. ההסבר שנתת בתגובה היה קצר, אך הכיל הרבה יותר: הכוונה, אך שאינה כופה דבר על הצופה. אפשר להגיד כל כך הרבה על הציור, ואני חושבת שזה אומר שהצלחת מאוד. נפש המשורר והאמן שלך יוצרים שילוב נפלא. אהבתי. תודה, דרינה
[ליצירה]
שרק נזכה לעוד ועוד
שיר ענוג ונעים, בהחלט משרה אווירה של פעם, אווירה קצת אחרת. ומאוד נעימה. היופי שבו הוא שהוא מדבר אל כל אחד מהקוראים, מאוד קל להיזדהות איתו ולראות את המראות. הסוף האופטימי - יפהפה. מאוד נהניתי, תודה רבה לך!
[ליצירה]
שלום לך,
סגנון מאוד מעניין וייחודי. בכל אופן, אני לא נתקלתי במשהו דומה. אז, כל הכבוד.
אהבתי את שני התכנים באחד, ואופן הצגת הדברים הייתה יעילה מאוד.
דרינה
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
חיים,
שיר יפה, מעניין ומעורר מחשבה. השיר מציג השוואה מעניינת, אשר איתה אני מזדהה. אהבתי את הניסוח ואת המסר. ואת הסיום החזק: "רק האדם זאת לא הבין,
לחלש לעזור, בתודה להוקיר."
העלית נקודה טובה.
כל הכבוד ותודה,
דרינה
תגובות