[ליצירה]
מ*א*י*ר* *י*ה*יה* ט*ו*ב* *א*תה* *ע*ו*ד** תמצא* *א*ו*תה*. נ*.ב* *א*ל *תש*ים לב* לכ*וכ*ביות ג*ם ל*י* *א*ין מוש*ג מאיפה הם באו אבל אין לי כח למחוק* אותם. א*י*ז*ה יופי עכשיו ה*ם נעלמו לי- אופס* כ*ב*ר* לא*, נמאס* לי*!************************************ *למה ה*ם מופיעים במקום סימן קריאה!*!! ע*ז*וב*, אל תתיחס* אין לי כוח עוד לכתוב כבר הסתובב לי הראש* מרוב כוכבים.
[ליצירה]
הדס חמודה, את כ"כ אמיתית. כן אני יודעת שזה מעורפל, אולי הייתי קוראת לזה מופשט, בגלל שזה מדרגות רוחניות וקשה להסביר את זה, כי זאת עוצמה, כוח מופשט, בלתי נתפס בחושים, אלא מעל לעולם הטבע. ואולי אני מתכוונת לקרבה אמיתית אל ה', ככל שיותר מקיימים תורה ונצוות ומתקרבים אליו באמת כך הנשמה מתעלה ועולה בדרגות של קדושה. מצטערת שבלבלתי לך את השכל, ניסיתי להסביר את עצמי. כל טוב. הדר.
[ליצירה]
בס"ד
מכוערת, את זה אני ממש אוהבת, הוא פשוט מדהים, את מוכשרת בטירוף! (אני מצטערת על שם גנאי שכנ"ל (שהוא די נכון, בכל אופן) אבל אני לא יודעת אם לקרוא לך בשם המקורי, זהמחיר התהילה- חשיפה)
[ליצירה]
[ליצירה]
הדס יקרה הכוונה בעוצמות רוחניות גבוהות- זה המימוש של הצד הרוחני של האדם. לאדם יש 5 דרגות בנשמה שלו: נפש, רוח, נשמה , חיה יחידה. והדרגה הכי גבוהה זה יחידה. יום טוב ומקסים.
[ליצירה]
בס"ד
להלך רוח ממש יפה. עמוק מאוד במיוחד למה שרמזת במשפט האחרון, או שאני פשוט אוהבת לפרשן כך.
אני מקווה שבאמת עד החתונה זה יעבור ותמצא את החיבור ואת החצי בנ"א שישלים אותך ואז אתה לא תהיה במצא ארעי, אלא שניים שהם אחד החיבור יוצר בניין עדי עד! אהבתי מאוד את היצירה. יום טוב! הדר.
תגובות