צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
ציון עשר. נ.ב. המדד של העוני כנראה לא נראה למישהו למעלה החליטו לבצע פעולת הסחה ומהי:
"שש המלצות צוות יצחקי לגיבוש מדדי עוני נוספים, ... פורסמו הבוקר." וזה בעיתון הארץ האלקטרוני היום. הרבה מלל ושום חלוציות.
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?more=1&itemNo=955792&contrassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0
[ליצירה]
אני סתם לא הבנתי לא לכאן ולא לכאן ולתומי אני מפרשת שמישהו בימינו מזדהה עם הטרגדיה של המלך שאול, מלך בעל כורחו, ודחוי על ידי הרואה. אמנם יש ביצירה דברים שנסתמו ממני אך פסחתי עליהם כמו על השריטות בכיסא המלך ...
[ליצירה]
לאריאן - את לא חייבת דין וחשבון לאף אחד כאן, לא לעורכים ולא להוצאות ספרים, לא למעניקי פרסים ולא לכותבי ההיסטריה הספרותית. ולכל אחד יש את הכישרון הקטן שלו שמתבטא באלפי צורות. לאו דוקא בכתיבה. לי נראה שהיכולת ליהנות מספרות ולאהוב ספרות שווה ואולי גם עולה על יכולתו של יוצר לכתוב. כבר כתב שייקספיר: many a flower are born to die unseen - פרחים רבים נולדו ומתו אלמונים. להצלחה בכתיבה יש משקל גם למזל ולהכרת האנשים הנכונים..
[ליצירה]
לאברהם ולחברים. כשאתם כותבים את היצירה, בסוף שורה במקום לעשות ENTER יש לעשות SHIFT ואחריו ENTER ואז השורות יהיו צמודות ולא יהיו מפוזרות כזרעונים על פני המסך. צריך להשתדל עד שלומדים.
אברהם - את השיר היפה שלך כדאי לנקד. הוא הולך לאיבוד בדרך בה הוא מופיע כאן.אם אין לך מנוי על רבמילים חפש באינטרנט, כמדומני יש אתר ששמו סנופי שמאפשר ניקוד של כמות מילים מועטת מדי פעם
רָאִיתִי אוֹתוֹ
בֵּין חֹשֶך וְאוֹר
שָׁחֹר מְכֻרְבָּל
בְּרַחֲמוֹ של לֵיל
מִתְפַּנֵּק טֶרֶם פְּצִיעָה...
והוא עומד
ושורשיו עמוקים
בז לשקיעתו
ומשלים עמה
ומחוגיו גרומים
והתנגשו
הוא ביציאתו
וההוא בכניסתו
ונגע חושך באור.
[ליצירה]
רון, פניתי למנחם בשאלה מדוע השירה מופיעה בפסקאות כפולות (רווח כפול) אך כעת נראה לי שאין להטיל בו את האחריות על התכנות וכי זו בחירתך מאחר ויש יצירות המופיעות בשורות בודדות. אשמח לדעת מה חושבים האחרים לגבי יצירות ארוכות הכתובות ברווח כפול על המסך האלקטרוני. (כלומר, האם זה נוח ועדיף או קצת מפריע לעין ולטווח הריכוז)
שבוע טוב ושמח לך. ליאורה