צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
כוכב, תודה על המחמאה.
בכל היצירות שתופיע ליד שמן כוכבית יופיע גם תרגום שלי באנגלית. מלא או חלקי (שאני משחקת בו כשיש לי פנאי עד שאשלים, אני מקווה). . פעם הייתי מורה לאנגלית.
נראה לי לא הוגן כלפי עצמי שאני מתרגמת יצירות של אחרים, לפחות 70 שנה אחורנית (כדי לא לפגוע בזכויות היוצרים שלהם) ולא מעזה לעשות כך כלפי עצמי.
[ליצירה]
למאיר. הצעירים בימינו מורים את הדרך למבוגרים. אומרים שקיים משהו שנקרא טור אקפוננטי והצעירים היום מתקדמים בראש הטור האקפוננטי של המילניום השלישי ומשאירים אותנו הרחק מאחור.
אמת שלנו המבוגרים קיימת פרספקטיבה ארוכה לאורך אירועים וזמן ובזה אנו בהחלט שונים ...
פסח כשר ושמח לך
[ליצירה]
זה מדהים גם את עצמי. האמת - כשתרגמתי הרהרתי ביני לבין עצמי שהיצירה של ברנס היא די שמאלצית. אך הייתי שותקת, אלא שגם באתר הבמה, הפרוץ לכל עבר ורוח, מסתבר, שמישהו קרא ודעתו כדעתכם כדעתי. אך זו לא חוכמה אם היצירה היא לא משהו. אולם זאת יצירה ידועה ונכללת או נכללה בשירי בחינות הבגרות.
[ליצירה]
תודה.יש להודות לעורכת שטרחה וקראה ובחרה.
צר לי עליו מאוד מאוד. במיוחד שכעת לאחר מסע הבאתם של החללים שומעים אמרות שכעת לא כדאי יותר להחליף חיילים בשבויים. כאילו המדיה שאבה את הכל לכיוון של גולווסר ורגב ז"ל וכלום לא נשאר לגלעד.
[ליצירה]
ארז ליטמן יקר, בתוך השבלול המבוכי הזה היפה אני לא הבנתי אם האיש שמצא את מה שחיפש הבין שהוא צריך להמשיך ולחפש או מה ?
מבוכה חלומית ...
[ליצירה]