[ליצירה]
ממש יפה. אפילו אם זה נועד לזעזע, ואני חושבת שכן, לפחות אני הזדעזעתי, אבל יש דברים שלא כותבים עליהם הרבה כי אלימים מדי או בעלי מסר קשה וכו'.
נכון עשית שהעלית את נושא האלימות במשפחה וגורמיה בצורה הזו. מי שלא יכול להתמודד עם הדברים האלו , שישאר בסרט שלו שם העולם הוא יותר טוב ממה שהוא באמת.
טל.
[ליצירה]
אוז למתחילים
סתם מתחסדים. יצירה חזקה. את מוסר ההשכל והתועלות שישמרו ל"כה עשו חכמינו" ולפעולות שבת בשבט ניצנים. אם לילדים קשה להתמודד שיצביעו במקלדת.
[ליצירה]
מה נסגר?
זוועה. ותודה ששיתפת אותנו.
יש לך כישרון. בהחלט, אבל אנחנו לא מעריכים אומנות מפני שהיא אומנות, אלא על פי התועלת והטוב שהיא מוסיפה בעולם.
אני מאמין שיש לך גם מסרים יותר חיוביים להעביר לעולם, בכנות.
ושוב תודה (ואל תיקח אותי קשה)
[ליצירה]
לא רע
לדעתי אנשים פה מחמירים מדי ולא מבינים את החוויה שבכתיבה מתוך מוח אחר, מעוות ככל שיהיה.אני אפילו הייתי מעביר את ה"הצטדקות" וההסברים לסוף היצירה, כי כשזה בהתחלה זה הורס את חווית הקריאה ומבינים שזו הסתכלות חיצונית. זה מרתק לקרוא לדעתי על אהבה חולנית (אמר כבר חכם ממני "עזה כמוות אהבה, קשה כשאוֹל קנאה").
ועוד הערה קטנונית אחת, הייתי מנסח "חור בקוטר 9 מ"מ" ולא "בגודל"...
שלום וביי.
(אגב, אני מת על סנופקין...)
[ליצירה]
אומנות צריכה לשקף את המציאות, גם אם המציאות היא מזעזעת וחולנית. "מסרים יפים" טובים כדי ללמד ילדים קטנים, שוכחים שגם המבוגרים צריכים ללמוד ולפקוח את העיניים למה שקורה מסביב.
[ליצירה]
למה? למה?
זה ממש לא יפה לעשות את זה לאנשים עם רגישות מוגברת באזור הלב...
ילד...
לא נורא מתישהוא גם אתה תמצא איזה בקבוק שמחכה לתגובה....
ובעז"ה גם אני...
[ליצירה]
מוכר ועצוב...
מאורה!!!
ממש סיפור מדהים!!!
נפלא איך שאת מצליחה לגעת בדיוק איפה שצריך כדי לגרום ללב ולרגש שלי לעשות כמה קפיצות משמעותיות...
ההרגשה ממש מוכרת ובתור אחד שעבר חוויה די דומה ממש הצלחתי למצוא את עצמי בסיפור...
אבל למה למחוק???
אולי להחביא לכמה שנים ולקוות שבעוד כמה שנים נוכל להוציא את זה ולראות בזה עוד חוויה משעשעת...
[ליצירה]
ממזר שכמותך...
אכן שמך נאה לך אם כי ללא הפרחים בסוף... :)
צחקתי ונהנתי (אתה יודע את זה)
ואף שכמה מהרעיונות היו שלי... ללא ספק השימוש שעשית בהם היה מעולה...
יהי רצון שתפרה ותרבה כדג... הן ברוחני והן בגשמי...(והלוואי ואיזה מיכאל ישמע אותי)
תהיה שועל...