איך שאני מגיע כמו פריק בטריפ גן עדן/ לוקח עלי ניר לגלגל כמו צינור על אבן/ מועך אנשים כמו בעל זבוב שבוגד/ אוסף את כל העשב ומעלה על מוקד/ את הכל חומד/ במיתוסים מורד/ מטייל בהימליה אוורסט ואת הכל שורד/ מתגנב לאט ומשחיל את הרימון/ היי אנל'א ירוק אל תקרא לי דון טירון/ יקר אני מצדף ואין לי מחירון/ אז עלה על הקרון/ רון/ מה אחי מה הבעיה/ לא קוראים לי רון שמור ת'לשון ש'ך נקיה/ מתי הלוויה/ של אחרון המוהיקנים/ שחור אני מראשוני המיסטיקנים/ אם הייתי מילושוביץ הייתי מסדר את הבלקנים/ אין הומור שחור מלך הציניקנים/ אז שומעים אותנו כבר מפה ועד לרודוס/ מעפיל למצעדים כמו המעפילים מאקסודוס/ אוקוס פוקוס/ נעלמת/ נפלת שוב וקמת/ אוכל לבנים כמו המלך בדמקה/ אז הנה הוא מגיע מהררי החושך/ להוסיף להיפ הופ קצת כבוד ונופך/ הכינו את הביטים המילים כבר מוכנות/ טחנות הצדק לאט הם טוחנות/ מי שעומד מאחורי ומצדדי/ מסתובב ברחובות כמו השוטר אזולאי/ אז אולי תכירו במציאות ובעובדה/ לא זה לא תרגיל ברמת הגדוד או האוגדה/ זה המוזיקה שנכנסת לראש כמו שיר מזמור/ כמו טוביא החולב מנגן על הכנור/ כבד כמו טנור/ או דק כמו סופרן/ שיר מזוקק כמו 96 אוקטן/ המוזיקה שחורה כמו ממאה שערים/ מצטלצלת אל העם בערים ובכפרים/ אז נשמור כח לימים יותר קרים/ שהקומפקט לא עובד ואנחנו לא שרים/ אז הנה זה מגיע/ תתחילו להריע/ הבקר מצפצף בקול ומתריע/ את הבעיות הוא מכריע/ נמריאה/ אל הסוף הטוב/ היפ הופ נשיר חרוזים נכתוב/ האהבה אתנו לנו הניצחון/ קשרו החבל כמו בהיה נכון/ דרככם בדקו חזור ובחון/ נכון או לא נכון/ חוזר אלינו כמו זוחל גחון/ גם מדען מויצמן המכון/ היה בא אתנו גם בלי דרכון/ או ויזה/ אל תקשיבו לעסק קוואמי בקריזה/ / אייפל ופיזה/ על חוף הים תופסים בריזה/ מזרחית/ את המרקם לא נשחית/ מכבודנו נפחית/ ונשיר/ יחדיו עם כל העם/ נחמן ביאליק על היפ הופ הוא חלם!!! אז הנה הוא מגיע מהררי החושך........ רק איזו מילה לסיום/ זוהי מלחמת הקיום/ על חייה של המוזיקה האמיתית/ השחיזו עטים עשו את היומית/ בראשית ברא אלוקים את השמים/ אחר כך הוא הביא גם את המים/ ובסוף בסוף הוא הוריש את הכשרון/ לשמח כל לבב אנוש או יצור מקרון/ שליחי קודש אנו לא נפול ברוחנו/ חרוזים נכתובה נראה את כוחנו/