הכאב והצער לא יקחו אותה
היא כאן להישאר,
האבל והעצב לא ישפיעו עליה
לא, היא לא תיתן,
היא עומדת ניצבת, חזקה
עם פרצוף כועס
היא רוצה לבכות אבל מראה חוזק
לא, היא לא תבכה
עומדת מול הזמן, השעון
ומחכה, מחכה לשניה
שתוכל להיות שוב חלשה...
בד"כ זה מסמל חולשה, כאילו מישהו שנישבר ...
תלוי במצב ש/אתה נימצא בו... אבל כאן הכוונה היא שהיא כל הזמן חזקה והיא לא יכולה יותר היא רוצה להישבר לבכות ולהיות חלשה שלשם שינוי מישהו אחר יהיה החזק....
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אממ...
תלוי במצב ש/אתה נימצא בו... אבל כאן הכוונה היא שהיא כל הזמן חזקה והיא לא יכולה יותר היא רוצה להישבר לבכות ולהיות חלשה שלשם שינוי מישהו אחר יהיה החזק....
[ליצירה]
אייאייאיי משהו איתי..
האמת התכוונתי להתעכב אבל לא שמתי לב כי כתבתי את זה מהר וזה תמיד קורה לי או שאני משמיטה אותיות או שמה כל מיני אותיות אחרות...
אהה כן והעיניין ען ה-י'.... אני תמיד שמה י'.. אני לא יודע למה פשוט תמיד יש לי הרגשה פה צריך לשים י'...
חח :) בכל אופן תודה על התיקונים...
[ליצירה]
האמת ש..
אם לנפץ לך אשליות טיפה זה מדובר בבילבול בין 2 אנשים שנימצאים בראש כל אחד והתכונות שלו ובסוף זה לא ברור את מי אני אוהבת ובמי אני מאוהבת....
[ליצירה]
אממ...
[ליצירה]
אמממ...
את מתכוונת לכותרת?
אולי את צודקת אבל הכוונה היא יותר שכאילו "הרגשתי מועקה שהוא לא רצה אותי ועכשיו זה מין אבן ירדה מהלב כאילו המועקה ירדה הוא כן רוצה אותי ובגלל זה , זה הקלה.."
[ליצירה]
סליחה על הדיליי של התשובה..
אבל מה שרציתי זה ביקורת על המכתב עצמו אבל אין לי בעיה לקבל עצות זה גם חלק מהעיניין אני חושבת...
ותמי תודה על העצה אבל זה קצת בעייתי מכיוון שהיא במרכז אני בצפון היא בצבא יוצאת פעם בחודש או משהו כזה ועוד היא בגרעין ואני לומדת....
תגובות