[ליצירה]
חבר'ה,
פספסתם את כל הפואנטה של היצירה..
היצירה הדלעיילית לא מונחת במקומה הראוי.
מיודעינו ממ ממ פשוט רצה להגיב על היצירה **** ** ***** (השם המלא שמור במערכת), תגובה המבטאת "דחילאק עליך, אחי. נו, באמת תפרסם לנו עוד מיצירותיך".
אך בגלל טעות מצערת של מנחם השתרבבה לה התגובה המהוללה ליצירה עצמאית, המנותקת מהקשרה המקורי.
ומנחם עוד העז להדגיש אותה.
אה, ועוד משהו.
כל מי שמקנא בממ ממ על תגובותיו הממצות הוא סתם קנאי. וגם כל מי שמקנא במתקרבת.
[ליצירה]
אוהווווווו...
ב"ה
וואלה, לומשה, אתה עולה היום על כל הדקוות החשובות ביותר!! "ניתוחים פלצניים" היא קראתה לניתוחים שלי!!! ניתוחים פלצניים?!?!?! פלצניים את בעצמך!!! תסתכלי על עצמך! את... את...
נו, די, אז אני לא שנונה היום, אניבודי הלפפפפפפ!?
[ליצירה]
לומשנה, רוב תודות שהסבת לכך את תשומת לבי!
ב"ה
אכן כן. מצאתי פה שחיתות שלא נראתה כמוה מעולם!! מתקרבת בכבודה ובעצמה קראה לי בכבוד-הוד-מלכותי הנאצלת, ""מומחים לספרות" שמסוגלים
להמציא הרים וגבעות משורה פעוטה אחת בשיר..."... כך! ועוד באיזה זלזול.
אני ובעת התנצלות ונימוק.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
...
וואי, גאיוס, מזל שגילית לנו.
אחרת היינו ממשיכים לשכשך בים הנאיביות...
---
בכל מקרה, חבר'ס, צחוק צחוק, אבל ככה נראים הרבה פעמים ניתוחים פלצניים של כל מיני "מומחים לספרות" שמסוגלים להמציא הרים וגבעות משורה פעוטה אחת בשיר...
[ליצירה]
:'-)
דמעות התרגשות אפפוני עת חזיתי ביצירה הנפלאה "נו,". היוצר המוכשר ממ ממ הפליא בכשרונו, ונתן דרור לדמיונו להפליג ולהמתיק את לבנו באחד ממחמדי היצירה מאז ומעולם, אבן תרשיש שערכה לא יסולא בפז ואין ספק כי תעמוד במבחן הזמן. לענ"ד, מדובר ביצירה שעוד ידובר בה כאבן השתיה שתצמח זרם אמנותי חדש, ויצירות כמותה וכמות "אללי!", "היי, מה נשמע???" ו-"וואט דה הל?!" יעמדו במרכז השיח האמנותי באלף הקרוב.
אה, וגאיוס, אני אתך ;-)
[ליצירה]
כבר ציינתי בהודעתי דלעייל
שאי אפשר להגיד שאני מקנא בך.
אגב, את מה שציטטתי משבת די הוצאתי מהקשרו, אבל לונורא.
(וסתם לידע כללי- המשמעות המקורית היא שהאיש ואישתו היו מחליפים בלילה את השמות שלהם, וזאת היתה דרך ניחוש {רש"י שם}. קצת מוזרים היו האמורים האלה..)
ולצייץ, זה אומר להטיל בו ציצית.
את יודעת "ועשו להם ציצית על כנפי בגדיהם לדורותם" וכאלה..