[ליצירה]
קטע ממש מצויין! דוידי וייס, יש לך את זה! יש לך ממש סיגנון זורם כזה אתה צריך לכתוב באיזה עיתון כי ממש חבל על הקישרון שלך!! צא מזה יש לך סיגנון כתיבה שיש להעריך... בהצלחה!
ממש אהבתי
ד"א זה לא אביטל זה אחותה היא באה לכתוב פה תגובה והלכה אז הגבתי.
חג שמח!!
[ליצירה]
אני אישית יותר אוהבת ניואנסים וכתיבה מאופקת. אני חושבת שזה יותר בוגר ויותר קשה, לבטא את הרגשות שלך מבלי לציין אותם באופן חד משמעי. מה גם שחשתי שהיצירה שכתבת היא יותר בשביל עצמך מאשר שיקראו אותה. אבל שלא תבין אותי לא נכון: אני כן חושבת שיש לך כישרון, אני פשוט סבורה שהוא יכול לבוא לידי ביטוי באופנים אחרים ושונים מאלו שהם הופיעו פה.
[ליצירה]
קטע מתוק, כנותו הפשוטה ותוכנו הנפלא משליכות הצידה טיעוני סגנון או חוסר בגרות; מובן שהדבר הקשה הוא להעלות בדיוק באותו רגע שהדבר קורה את המילים המדויקות, המורגשות מיד, מבלי להתחבא מאחרי דימויים ודברים-שבין-השורות.
גם, ההתחבטות הניבעת מדבריך לגבי הרצון והצורך והאיסור לפרסם, היא בדיוק הסיבה שבלהגיד שהיצירה היא יותר בשבילך מאשר שיקראו אותה יש מחוסר ההבנה ואולי אף הרגישות.
מלבד המחשבות המחושבות הניתנות להזדהות הוספת תיאורי רגשות-הוויה וניחומים מרגשים.
אהבתי (צריך לומר?).
מקווה שתזכה לנפש שתוכל להקריא לה בלי רגשות אשם, שנוכל כולנו להיות בודדים ביחד.
[ליצירה]
מקסים כל כך!... רגשת אותי ממש.
אהבה בוגרת שכזו, אמיתית וכנה כמו שלך, אפשר רק לבקש ולייחל...
באמת אחד השירים המדהימים שלך, מכל הבחינות. מהרעיון הנדוש אך לא נמאס לעולם, ועד המילים והביטויים היפים האלה..."מתגעגע לפסגות ההרים של רוחך/מהם חצבה רוחי את עומקי שירתי."-זה יפהיפה!
אהבתי נורא את הקונוטציה המקראית, זה הוסיף המון. (אולי כי גם אני נוהגת 'להשתיל' פה ושם ביטויים ופסוקים בשיריי.)
האמת היא, שלדעתי הבית הלפני האחרון הוא זה שצריך לסגור את השיר. הוא מאוד עוצמתי בפני עצמו והשלוש שורות האחרונות, לטעמי, קצת גורעות מהעוצמה הזאת ומרככות את הסיום...
ושוב, מדהים.
[ליצירה]
וואו,פשוט וואו..אין לי מילה אחרת...מדהים,מרהיב,יפהפה,מטורף,מקסים,מיוחד,פשוט וואוווו!!!זה הדבר הכי יפה בעולם!איזה כתיבה מדהימה..הבעת את הגעגוע בצורה שאי אפשר לעמוד בפניה...שנזכה כל אחד לאהבה שכזאת!הצלחת לרגש אותי..כל כך תודה לך!!!
עשית לי באמת פורים שמח...
[ליצירה]
נגיעה של חול וקודש.. מין קוקטיל יפה ומרהיב. אני מרגיש שיש פה משהו לא נכון וקצת לא אמיתי ומצד השני יש פה געגוע נכון וכואב.. מין שיר השירים של ימינו..
תודה
שמעיה שחף
[ליצירה]
מ-ד-ה-י-ם!!! פשוט אין מילים! אתה כותב נפלא, מעביר את התחושה לקוראים, ו... זהו, את כל השאר כר אמרו, ואין טעם לחזור פעמיים.
מצטרפת לכל התגובות הקודמות!
[ליצירה]