עד לפני כמה זמן לא ידעתי איזה עוצמה יש לכתיבה הספרותית. היא עוזרת לפרוק רגשות מחשבות סודות עמוקים ועוזרת להגיע לעומק הנפש. בתקווה שהשירה שלי תרגש אתכם. שלעולם לא נפסיק לכתוב-שלכם באהבה..
[ליצירה]
תשובה לתגובות....
שלום לכולכם...
בקשר לתגובות-
*דיקלוש, העובדה שבראש כל שורה מופיע לא נישכח בא להדגיש את העובדה שפשוט לא ישכחו, לא משנה מה יהיה - זהו בעצם מסר שלא לישכוח את המאורע הקשה הזה- ההתנקות.
*חיים, לא- לא צריך לבוא המשך. לא מופיעה נקודה בסוף השיר משום שישנם כ"כ הרבה דברים שאנשים לא ישכחו מתוך ההתנקות שאי אפשר להעלות את כולם, כל קורא כבר משלים לעצמו את ה- "לא ניכשח"ים שלו לפי הרגשות שלו לאחר קריאת השיר...
[ליצירה]
תודה על ההסבר. אני רק התחברתי לתחושה של אסף - "לא נשכח" הוא הצהרה מסוג ההצהרות המופיעות בסיסמאות. אם מורידים אותו, נשארות העובדות שדי מדברות בעד עצמן.
באותה מידה אפשר להחליף את "לא נשכח" ב"אל תשכחו" - בקשה במקום הצהרה.
לעצם העניין, אני מאד אתך.
[ליצירה]
תשובה לתגובות....
שלום לכולכם...
בקשר לתגובות-
*דיקלוש, העובדה שבראש כל שורה מופיע לא נישכח בא להדגיש את העובדה שפשוט לא ישכחו, לא משנה מה יהיה - זהו בעצם מסר שלא לישכוח את המאורע הקשה הזה- ההתנקות.
*חיים, לא- לא צריך לבוא המשך. לא מופיעה נקודה בסוף השיר משום שישנם כ"כ הרבה דברים שאנשים לא ישכחו מתוך ההתנקות שאי אפשר להעלות את כולם, כל קורא כבר משלים לעצמו את ה- "לא ניכשח"ים שלו לפי הרגשות שלו לאחר קריאת השיר...