"היייי, אח שלי, מצטער על האיחור, הייתי אצל הבוס בשיחה ורק עכשיו הוא שיחרר אותי, מה העניינים איתך ? איך עברה המשמרת ?"
"כל פעם אתה בא עם התירוצים האלה, איך תמיד משהו קורה ואתה מאחר לי בחצי שעה?"
"די עם ההתבכיינות, אפשר לחשוב לאן יש לך ללכת, בוא, תעביר לי חפיפה ותוכל ללכת לישון בשלווה"
"האמת, הכל כרגיל, מלחמות , מלחמות, מגיפות, רעב, סבל ועוד קצת מלחמות, הגעת דווקא בזמן טוב , הם בדיוק מנסים לצאת לחלל עכשיו, תהיה לך משמרת מצחיקה"
"מה לחלל ? אתמול ישבתי פה וההוא בדיוק התפגר, איך קוראים לו ? נווווווו, זה שחשב שהוא הבן של הבוס, הייתי בטוח שהוא יתעצבן מזה, אבל הוא רק גיחך קלות ועבר לסדר היום"
"אתה והבוס נהייתם סחבקים , אהההה ? כל יום לפני המשמרת אתה הולך אליו, מתרפס כמו עבד, מתגולל בעפר לרגליו, מאחר לי בחצי שעה וכל זה בשביל שיוציא אותך מהסבב לא ? אתה ממזר אתה"
"לא, אל תשאל, היום הוא הזהיר אותי, אמר לי שעכשיו המצב רגיש, שצריך להיזהר משנה זהירות, איך הוא מדבר מצחיק לא ?"
"כן, יש לו כל מיני ביטויים שלא ברור מאיזה חור הוא שלף אותם"
"בכל אופן, אמר לי להיזהר כי עכשיו בדיוק תקופה מסוכנת בהתפתחות שלהם, שצריך לשמור שלא יקרה כלום, מה כבר יכול לקרות? אתה היית פה בשעות האחרונות, כשאני הלכתי הם עוד רוצצו אחד את ראשו של השני בחתיכות עץ גדולות כאלו"
"לא, חביבי, הפסדת הרבה, בוא תקבל חפיפה"
"הייתה התקדמות מאז אתמול, אמרתי לך, עכשיו הם בקטע של חלל, רק לפני שעה הסתיים פה בלגן לא קטן, טבחו אחד בשני כמו משוגעים, גם פיתחו כל מיני פצצות, בפעם הקודמת זה לא היה ככה"
"מה היה פעם קודמת באמת ? עוד לא הייתי פה"
"אה, נכון , אתה צעיר, שכחתי, פעם קודמת נמאס לבוס אז הוא אמר לנו למחוק הכל"
"וואלה ? פרפקציוניסט"
"כן, בגלל זה כדאי לך להיזהר, נראה לי שהוא רוצה להצליח הפעם וזה לא נראה טוב"
"טוב, יאללה , אז לך לישון , אני אסתדר פה"
"לילה טוב, גבר, משמרת נעימה "
"יוווווווווווו, בוא, בוא מהר, תראה מה קרה פה !!!!!!!!!!!! "
"איך זה קרה ?????? שתי דקות לא הסתכלנו !!!!! "
"יוו, לא נשאר כלום, מה אתה אומר ? אפשר להציל משהו ? "
"לא, זה אבוד, אמרתי לך להיזהר, אידיוט, הוא יהרוג אותנו, בדיוק מזה הוא הזהיר אותך"
"אל תגיד אבוד, אולי נשארו כמה , נוכל להציל אותם"
"חביבי, תסתכל על המסך, אי אפשר לעלות על האדמה הזאת בזמן הקרוב, הם השתמשו בפצצות שלהם, וואי, איך הם השתפרו עם הקטע הזה, לפני שעה כשהם ניסו פעם ראשונה לא האמנתי שזה יכול לעשות כזה נזק, אי אפשר להשאיר אותם רגע אחד לבד"
"כן, אני רואה, אין סיכוי שנשאר פה משהו, אני אלך לספר לבוס, מקווה שהוא לא יזרוק אותי לאיזו בריכת חרא רותח עד קץ כל העידנים"
"אחרי כל הליקוק תחת שהשקעת בו, מקסימום יפשוט את עורך מעליך, שטויות , קצת לא נעים אבל גודל חזרה, אין לך מה לדאוג"
"אתה נשמה"
"נו, איך היה ? אני רואה שאתה עוד איתנו"
"כן, מי היה מאמין ? לקח את זה בקלות, הבוס "
"מה ? איך זה יכול להיות ? הוא השקיע בהם הפעם הזאת, רצה שהם יגיעו רחוק, הייתי בטוח שהוא יצלוב אותך "
"גם אני, חיכיתי לגרוע מכל, באתי ,סיפרתי לו, ואז הוא התחיל לנאום לי עם השפה הגבוהה שלו 'אל תפול רוחך, עבדי, ' בלה בלה בלה, בשלב הזה כבר נרגעתי, נראה היה שאני אצא משם שלם"
"אבל מה הוא אמר על האנושות שהושמדה ?"
"הוא אמר 'לא נורא, זה היה פגום מבראשית, בואו נתחיל מהתחלה' "